Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egoizmus vagy valami minta alapú kényszer, hogy nekem nagyon fontos az, hogy figyeljen rám és magamért szeressen az a lány, akivel ismerkedem?
Kicsit tipic aranyifjú vagyok,akinek látszólag minden segge alá volt rakva gyerekkorában, csak éppen a figyelmet nem kaptam meg soha a szüleimtől, mert vannak problémásabb testvéreim és mindig velük kellett foglalkozni. Pontosabban csak akkor kaptam meg, ha teljesítettem valamit, minden kedvességet a teljesítmény függvényében kaptam meg.
Kapcsolati téren is hasonló a helyzet. Ha ismerkedem egy lánnyal, nekem az a legfontosabb, hogy érezzem a figyelmét,h magamért szeressen, ne csak érdekből,felszínességből legyen velem, h nem a helyes arcom,vagy a pénzem,a lakásom stb. érdekelje, hanem az én személyem, ha ezt nem érzem, akkor nagyon kiábrándulok és hagyom a francba az egészet. Márpedig általában ez van, mindig ez van. Ha nem is egyből ,de előbb-utóbb ez derül ki,és ilyenkor az addigi nagy lelkesedésem teljesen letörik és összeomlok. Azt érzem, h megint ismétlődik ugyanaz a minta, mint a szüleimmel, h csak a teljesítményem számít, érzem az elvárást,h valamit le kell tennem az asztalra, mert nem önmagamért szeretnek.
Ahhoz az is kell, hogy valamivel meg tudd ragadni a lányt, pl az egyéniségeddel a stílusoddal, a humoroddal vagy bármivel ami te vagy. Mégis mit jelent az hogy magadért szeretni?
Ahhoz azért kell valami tartalomnak is lenni, ami nem státusz, anyagiak stb. mert azt írod, mindenkit csak a külsőd, vagyonod fogott meg. Akkor bocs, vagy híján vagy ezeknek az értékeknek vagy túl jóképű vagy akkor az a veszted, mert elmerülnek a külsődben, ugyanúgy mint egy bombázónál sem veszik észre a férfiak az értékeit, nem igazán figyelnek rá, mint emberre, mert annyira lenyűgözi őket a látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!