Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találnék olyan nőt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találnék olyan nőt aki tudja élvezni a társaságom mindenféle aggódás és megfelelési kényszer nélkül?

Figyelt kérdés

Sokszor van h félve találkoznak, annak ellenére h sokat beszélgetünk előtte, félnek h hülye vagyok vagy nem tudnak majd lerázni.

Tipikusan sorból kilógó, olvasott, érett gondolkodású férfi vagyok, nincsenek elvárásaim, mégis ottvan a félsz. :/

2017. aug. 20. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
11%

Ezzel mi a baj? Én is félve megyek el minden randira, aggódom is, hogy nem leszek elég jó, de igyekszem ezt "aranyos esetlenségnek" álcázni, eddig sikerrel.

A nők pedig szintén így voltak az első randikon, picit talán lassan is indultak be ezek a találkozások, de számomra mindegyik szép emlék, sajnálom, hogy soha többé egy randim sem lesz, mert elcsesztem az életem.

2017. aug. 20. 10:56
 2/6 A kérdező kommentje:
mivel sikerült igy elcseszni?
2017. aug. 20. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt hiszi magáról, hogy ő kilóg a sorból, ő másmilyen, mint egy tucatember.

Az meg, hogy ne féljen attól, hogy nem tud lerázni, nem elvárható, valószínűleg azért áll így hozzá, mert ezt tapasztalta.

Ha tényleg más vagy, bizonyítsd be neki, ne pedig elvárd, hogy látatlanban bizalmat szavazzon neked.

22/N

2017. aug. 20. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
En.
2017. aug. 20. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Ja, a világ tele van átlagemberekkel, akik különlegesnek hiszik magukat. Persze valamilyen szinten mindenki különleges.

Hát tudod, gyozd meg őket és teremts biztonságos helyzetet nekik, ha ennyire zavar. Amúgy lehet van valami a szemelyisegedben, ami miatt kényelmetlenül érzik magukat veled.

2017. aug. 20. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 20-22 évesek hiszik magukat érettnek és különlegesnek. Valószínűleg pont annyira vagy átlagos, mint a szomszéd fiú, csak az arcod mérete nagyobb a kelleténél.
2017. okt. 5. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!