Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen fajta randizási kényszer a lányoknál?
Ma történt velem, buszon vagyok fáradt voltam, odajön hozzám egy korombeli csaj azt megkérdezi, hogy "nem-e akarom betömni a lyukát" .... Mondtam neki, hogy most van barátnőm, ami persze nem igaz, de mit mondtam volna neki :D
Az a kérdésem, hogy ez az új divat most a lányok körébe, hogy dugj meg oszt kész?
Nekem ez nagyon nem jön be..
15/f
Ilyenek mindig is voltak és sajnos lesznek is. :S
De az is lehet, hogy csak fogadásból csinálta :D
jóhogy azt válaszolom, nagyon szóba se szeretek állni ekkora k-kal...
ha még úgy jött volna hozzám h szia tetszel stb. akkor talán megadtam volna az msn címemet vagy akármit, mert a lány nem volt csúnya, csak k..
Hááát sajna vannak ilyen lányok és mostmár elég sokan is... De ne legyen az benned h minden lány ilyen, mert nem... Az ilyenekkel nem kell foglalkozni... Hülyék! (azért nem semmi h volt bőr a képén ilyet csinálni...)
14/L
pfffffff hát én miért nem találkozok ekkora ku*vákkal?!!!
18F
21:52
pontosaaan eggyetértek :'DDDD
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!