Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/F Mennyi esélyem van a lányoknál?
190cm, 125kg, kedves, humoros, megértő, türelmes, állítólag intelligens is vagyok, barna haj, kék szem,. Sportolni nem szoktam, néha napján bringázok. Hobbijaim: Animék nézése, mangák olvasása, illetve kockulás.
Valami komolyabb kapcsolatot szeretnék kialakítani.
Nekem az ideál: barna vagy szőkés barna haj, kék vagy barna szem, 170 centitől magasabb de 190 centitől alacsonyabb, ha vékonyabb fajta a srác akkor 60 kg körül legyen, ha izmos, sportos akkor 85 max...:S Hát kb ennyi külsőre..
Belső: megértő, kedves,türelmes! Van még pár apróság, de az annyira nem fontos! :) L
mért ne lenne?
csak meg kell találni a megfelelő lányt. Na, ez itt a kérdés, hogy mikor fogod megtalálni?!
Gondolom, minél hamarabb akarod..:) Türelem rózsát terem, bebizonyosodott már számtalanszor a régi mondás. Talán az internet jó megoldás lehet...
Utolsó válaszoló:
Ez én vagyok akit leírtál xd
A kérdező pedig sportoljon és fogyjon le!!
kisugárzás?.........nem tudok rá semmit. Amúgy se Csernobilban születtem :D
Am meg ahhoz lenne elég pénzem, hogy a kis ribiket magamhoz csábítsam, de ez nem az én stílusom, meg mint írtam én komolyabb kapcsolatot szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!