Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/F Mennyi esélyem van a lányoknál?
190cm, 125kg, kedves, humoros, megértő, türelmes, állítólag intelligens is vagyok, barna haj, kék szem,. Sportolni nem szoktam, néha napján bringázok. Hobbijaim: Animék nézése, mangák olvasása, illetve kockulás.
Valami komolyabb kapcsolatot szeretnék kialakítani.
ajjj ajj. én nem tartom magam se szépnek se csúnyának még sem volt eddig barátom, nem kell ezt erőltetni. ismerkedjél , valakinek tuti bejössz:)
15/L
"Hobbijaim: Animék nézése, mangák olvasása, illetve kockulás."
Szerintem olyannál lehet esélyed aki hasonlóan kocka és japánmániás... Én személy szerint ki nem állhatom az ilyen animemániásokat, legyen fiú vagy lány...
17/L
ezt már csak azzal tetézhetnéd, ha elkezdenél wowozni.
semennyi.
Nah igen . . . nem a wow-ot kéne próbálni hanem ismerkedni a suliban meg hasonlók :) nézz körül parkokban, köztereken stb. Ja és a 125 kiló 190 centihez szerintem túl sok. Fogyjál le egy picikét és akkor szerintem a lányok is nyitottabbak lesznek :) A pénzre meg annyit, hogy pont ma olvastam egy olyan témát amiben pénzes pali sopánkodik . . . lányok 1-2%-a pénzéhes. Engem szép szavakkal, kedves stílussal meg lehet fogni és az se hátrány ha a pasi nem igénytelen. Ezen kívül értsen meg engem és ne csak a sexre hajtson. Cserébe ő is visszakapja ugyanazt :)
17/L
nippon shoxx és nippon groove, tele van japánmániás szűzlányokkal.
és persze animecon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!