Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi célja lehet azzal egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi célja lehet azzal egy pasinak, ha felold Viberről, de aztán nem ír?

Figyelt kérdés

Kialakulóban volt köztünk egy kapcsolat, de adódtak problémák és megbeszélés helyett mindenre nem válaszolás vagy tiltás volt a válasz, aminek az lett a következménye, hogy a srácot eléggé durván megsértettem az egojában, mert elmebeteg módjára viselkedett.

Mi ezzel a célja, hogy most feloldott? Bár írni nem írt. Én töröltem a telefonomból, ne is lássam. Azóta semmilyen fórumon nem beszélek vele, minden érdeklődést beszüntettem, ennek most cirka egy hónapja.

2016. jan. 13. 11:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Várja, hogy te írj neki, meg nézegetheti, hogy online vagy-e éppen.

Szerintem tiltsd le te, biztos ami biztos.

2016. jan. 13. 11:47
 2/2 A kérdező kommentje:

De ennek mi értelme?

Egy nő ne írogasson már egy férfinek, úgysem fogok, gondolhatja.

Amikor megismertem, nagyon akartam ezt a kapcsolatot. Végi azzal hitegetett, hogy Ő is szeretné, csak épp a tettei mást mutattak.

Olyan elmebeteg módon viselkedett velem, hogy közel álltam az idegösszeomláshoz.

Érted, 4 nappal a tiltás előtt még nyugtatgat, hogy minden rendben velünk, aztán, amikor feltettem a kérdést, hogy akkor most hogyan tovább, tiltott...

És ráadásul nem én kértem el a számomat, Ő akart megismerni.

Szerintem elmebeteg, orvosi eset.

2016. jan. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!