Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont amikor eldöntötted, hogy a másik nem kell neked?
Figyelt kérdés
Randiztatok már párszor, szex is volt már vele. Úgy tűnt, hogy alakul jó irányba a dolog, de aztán megreked valahol! Nektek milyen indokotok van, ami miatt nem akartatok komolyabb dolgot?2020. jan. 11. 15:32
1/4 anonim válasza:
Rájuk untam. Minden pasira nagyon hamar ráunok, ez alól kivételt képez az első és a mostani szerelmem akikkel 5 - 5+ évet húztam / húzok le. Rajtuk kívül nem volt pasi aki egy vagy maximum két hónapnál tovább húzta volna mellettem, meguntam és leépítettem őket, az pedig, hogy ők mit akartak tőlem az a legkevésbé sem érdekelt. Sorry not sorry.
2/4 anonim válasza:
Nekem alapból nem kell senki. Mármint ilyen nagyon közeli módon, pláne nem állandóan egy helyen lenni.
Távolság kell, ha az van, örökké is tarthat és nem, nem lesz megcsalás meg nem "lenézés" meg ilyesmik vannak a háttérben amit ehhez gyorsan hozzáköltenek a "mindenáron együtt kell élni és egy helyen kell lenni minden szabaidőtökben" parancsolatot propagálók.
3/4 anonim válasza:
Pár randi után, még nem konkrét pont van, hanem inkább az, hogy az ember "nem érzi" azt. Nálam ez a "huu, fenének sincs kedve most találkozni vele" érzés kialakulásával jár.
Tartós kapcsolat teljesen más téma, ott sok csepp gyűlik lassan a pohárba...
32F
4/4 anonim válasza:
Ha valami kiábrándít, kiderül, hogy nem passzolunk a hétköznapokban stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!