Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éreztessem a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éreztessem a másik féllel, hogy nem vagyok biztos pont és bármikor leléphetek?

Figyelt kérdés
Nagyon nyeregben érzi magát a hapsi, azt hiszi (szerintem), hogy annyira oda vagyok már érte, hogy nem fogok lelépni. Hogyan változtassak ezen, hogy ne legyen ebben olyan biztos? Hogyan éreztessem vele? Pl.ha ír, akkor azonnal nem írok vissza? Vagy nem leszek túl kommunikatív?
2019. febr. 28. 06:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%

És az miért lenne jó ha nem biztos benne? De attól érzed jól magad, ha mások szarul érzik melletted magukat?

Amúgy igen, Csináld azt, amitől fordítva te is ezt érezned…

Happy Life

2019. febr. 28. 06:39
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges játszmázás lenne.Normálisan gondolkodó ember tudja, hogy nincs semmi garancia arra, hogy a másik örökre veled marad.Még házasságban is bármikor közölheti veled a társad, hogy el akar válni.
2019. febr. 28. 06:45
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vrle?
2019. febr. 28. 06:47
 4/27 A kérdező kommentje:
1. Mindennek oka van. Ő azzal "bánt" hogy szinte nem is keres, húzkálja előttem a mézes madzagot és amikor ráharapok akkor újra passzívvá válik. Én pedig ezt nem szeretném játszani.
2019. febr. 28. 06:52
 5/27 A kérdező kommentje:
Amikor találkozunk, akkor elhív ebédelni, kávézni, amiket én mindig vissza akartam utasítani de sosem engedett belőle. Mondja, hogy ne sértsem meg. Találkozáskor minden tök jó, utána meg szinte 0 az egész... És rettenetesen kellemetlenül érzem magam ezáltal a meghívogatásokkal kapcsolatban is. Ha talán lesz következő alkalom, akkor már tényleg nem fogom engedni hogy ő fizessen, viszont már a találkozásra sem látok esélyt. Nem vagyunk együtt
2019. febr. 28. 06:58
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

És akkor szerinted az a megoldás hogy szemet Szemért?

Én ezeket a játszmákat már kvára unom, úgyhogy leülnék vele, hogyha valami bántana vagy bökné a csőrömet És nem lennék rest se parázós attól hogy most őszintén elbeszélgessek vele. Ha bármi jelét érezném annak, hogy őt fárasztja a téma annak ellenére, hogy jelzem NEKEM ez fontos, akkor már tudnám hogy mi lenne a dolgom…

2019. febr. 28. 06:59
 7/27 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle a héten, hogy minden rendben e van köztünk. Azt mondta hogy persze. Nem szeretnék már tőle úgy érzem semmit, ezért ilyenkor is kérdőre vonhatom a másikat a viselkedésével kapcsolatban? Továbbá mit is írjak neki? Hogy "elhidegült" az egész? Lehet nevet is egyet rajta, hogy nem vagyunk együtt, mit is reklamálok. Szívesen elmondanám neki hogy mi bánt, de hülyét sem szeretnék magamból csinálni... Egyáltalán hogy is kezdhetném el? Privat tanácsokat is fogadok :)
2019. febr. 28. 07:03
 8/27 anonim ***** válasza:
36%

Játszmázz!

Köztudott, hogy a játszmázás minden stabil párkapcsolat alapja.

2019. febr. 28. 07:15
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem volt szó párkapcsolatról
2019. febr. 28. 07:16
 10/27 anonim ***** válasza:
76%

Legyél őszinte! Írd meg meki, hogy szerinted ideje lenne dönteni, hogy mit szeretne tőled. Élvezed a társaságát, és szívesen adsz esélyt, ha meg akarja próbálni együtt. De neked az kevés, hogy néha beültök valahová, de egyébként nem is mutat érdeklődést. Ha csak annyit tud nyújtani, akkor sajnos ezt le fogod zárni, mert te más jellegű kapcsolatot keresel.

Vagy feléd lép egyet, vagy el tőled.

2019. febr. 28. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!