Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem a másik féllel, hogy nem vagyok biztos pont és bármikor leléphetek?
És az miért lenne jó ha nem biztos benne? De attól érzed jól magad, ha mások szarul érzik melletted magukat?
Amúgy igen, Csináld azt, amitől fordítva te is ezt érezned…
Happy Life
És akkor szerinted az a megoldás hogy szemet Szemért?
Én ezeket a játszmákat már kvára unom, úgyhogy leülnék vele, hogyha valami bántana vagy bökné a csőrömet És nem lennék rest se parázós attól hogy most őszintén elbeszélgessek vele. Ha bármi jelét érezném annak, hogy őt fárasztja a téma annak ellenére, hogy jelzem NEKEM ez fontos, akkor már tudnám hogy mi lenne a dolgom…
Játszmázz!
Köztudott, hogy a játszmázás minden stabil párkapcsolat alapja.
Legyél őszinte! Írd meg meki, hogy szerinted ideje lenne dönteni, hogy mit szeretne tőled. Élvezed a társaságát, és szívesen adsz esélyt, ha meg akarja próbálni együtt. De neked az kevés, hogy néha beültök valahová, de egyébként nem is mutat érdeklődést. Ha csak annyit tud nyújtani, akkor sajnos ezt le fogod zárni, mert te más jellegű kapcsolatot keresel.
Vagy feléd lép egyet, vagy el tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!