Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem a másik féllel, hogy nem vagyok biztos pont és bármikor leléphetek?
Nézd, szerintem arról van szó hogy ő még nem úgy érez ahogy te máshol tartotok érzelmi szinten. Neked többre lenne szükséged, neki nem, Ilyenkor van az, hogy az érdekek nem egyeznek. Gondolom fiatal vagy de én 33 évesn már azt tanácsolom neked hogy ne húzd az időt ha úgy érzed hogy ez neked nem pálya így.
Keres egy olyan pasit aki legalább annyira érdeklődik irántad mint te ő iránta és akkor nem lesz ez a felesleges szenvedés...
Itt már úgyis tű került a storyba, de egy komolyabb beszélgetést - ha érzelmileg igényled, még simán megejthetsz vele, legalább “tesztelheted” élesben, feleseges agonizáló körök nélkül, hogy mi van. Ha nem tetszik neked amit mondd, lépj tovább és engedd el.
Így, lehet hogy még hetekig vele bajlódsz, végig ilyen bizonytalanul érezve magad, miközben lehet, hogy ha nem rá koncentrálnál, hamarabb találnál valakit akivel a tavaszt már mámorosan kezdheted.... ;)
Nem értem a kérdést. Ha õ nem vesz komolyan téged, akkor nem úgy tekint rád, mintha “biztos pont” lennél. Szerintem túl kombinálsz mindent, jobb lenne úgy hozzáállni, hogy egyenesen, õszintén közlöd, amit akarsz.
Elég noszensz az, hogy ilyen módon próbálod éreztetni, hogy meggyõzd õt és MAGADAT arról, hogy nem vagy oda érte. Elég értelmetlen, akkor lenne értelme, ha valóban így állnál hozzá, nem csak gyerekes színjáték lenne.
Ha nem akarsz kapcsolatot, és ő sem, akkor tulajdonképpen mi van köztetek? Alkalomszerűen előrántható szerető vagy? Ha az vagy, és a státuszod letisztázott, mindkét fél által az első perctől elfogadott dolog, akkor miért akarsz vele bármit is éreztetni?
Ha már játszmázni kell, akkor elég nagy a baj, szerintem. Behazudhatod neki, hogy éppen ismerkedsz valakivel, előadhatod neki, hogy semmit nem jelent a számodra, de az, hogy kitettél kérdést, nem ezt mutatja.
Magadban kellene letisztáznod, hogy mit érzel, mit szeretnél, és ennek mennyi köze van a valósághoz. Ha a szeretője vagy, és beleszeretsz, akkor borítékolva van a szenvedés, a folyamatos kisebbségi érzés, mindig azt fogod érezni, hogy érzelmileg keveset kapsz.
Volt hasonlóm. Nem voltam szerető, de nem kellettem igazán. Én egy másik városba menekültem előle, hogy ne tudjak rohanni hozzá, ha felhív. Kellett hozzá idő, de túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!