Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet behálózni egy férfit? Mivel csavarhatom el a fejét?
Munkahelyemen nagyon tetszik egy fettesem. Én sem vagyok közömbös neki, ebben biztos vagyok. Sajnos csak kb. 2-3 havonta egyszer látjuk egymást.
Ott tartunk, hogy tudja az email címem és elkérte a tel.számom. Néhány munkával kapcsolatos levelet már váltottunk, könnyed hangnemben (mindenkivel magázódik, velem tegeződik).
Tegnap FB-on is bejelölt.
Várjam meg, amíg ő lép?
Bocs, de ez az integetés olyan, mint két nagymama, akik most csináltak facebookot és bejelölnek mindenkit az utcában.
Ha már írsz legyen mögötte valami gondolat, egy kis kedvesség, vagy egy kis humor, vagy bármi amire reagálni lehet. Emoticonokból nem lesz beszélgetés.
Írj neki valami olyasmit, ami a képeivel kapcsolatos, mondjuk, ha járt valami különleges helyen, vagy van egy cuki kutyája.
Vagy vond kérdőre, hogy ugye nem azért jelölt be, hogy itt is tudjon neked munkát adni? Ide mehet pár emoticon!
Vagy bármi, ami vele kapcsolatban eszedbe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!