Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt "vadász" típusú hölgyek? Akiket nem indít be, ha egy pasi udvarol, hanem ők szeretik behálózni, elcsábítani a kiszemelt pasit?
Régen ilyen voltam, de nem direkt módon hódítottam, inkább csak magas labdákat dobtam fel, amiket a férfiak lecsaphattak. Nekem az a tapasztalatom, hogy a férfiak visszahúzódnak, ha túlzottan nyomul egy nő, szeretnek ők lecsapni a prédára...
Aztán idővel "megkomolyodtam", már nem akartam mindenáron hódítani, csak EGY hozzám illő társra vágytam, viszont a jól bevált "taktikát" nála is alkalmaztam: kapott elég teret, lehetőséget, biztatást, hogy meghódíthasson. :)
(Olyan férfira sose vágytam, aki várja, hogy a sültgalamb a szájába repüljön. Ismerek ilyet, de nem tekintem férfinak... nem vonz semmilyen szinten.)
"Nekem az a tapasztalatom, hogy a férfiak visszahúzódnak, ha túlzottan nyomul egy nő"
Biztos tapasztaltad? Nem csak a cosmo-ban olvastad? Mert én minden férfitársamtól azt hallom, hogy nagyon örülnek ha egy nő közelít (persze ne erőszakosan), és nekem is az egyik legszebb élményem az volt, amikor a nő a randinkon nem sz@rozott, hanem megcsókolt. Meglepően kellemes volt, és az jött le, hogy na végre egy nő aki nem a társadalmi elvárásoknak megfelelően viselkedik, hanem azt teszi amire vágyik.
De én nem is az a típus vagyok aki minden apróságért lehordja kvának meg ribinek a nőt... sőt a hülyeségek miatt lehordott nőknek azt mondom, hogy xarják le, hülye aki mondja.
2. Én is ugyanezt tapasztalom.
Amúgy, ha egy pasi akar valamit, általában próbálkozik is. Ez így szokott lenni.
21/L
Egy ittas nő/férfi lehet vágylohasztó is, hiába a jókedve meg a szeme csillogása, én is menekülnék egy ilyen szituációban.
De egy finoman megfogalmazott vagy kivitelezett zöldlámpa szerintem vonzó a férfiak számára is, előfordul hogy nem figyelnek fel valamiért a nőre akinek tetszenek. Ilyenkor a nő visszafogott de egyértelmű kezdeményező jelzése remek elsőlépcső lehet a folytatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!