Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet behálózni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet behálózni egy férfit? Mivel csavarhatom el a fejét?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen nagyon tetszik egy fettesem. Én sem vagyok közömbös neki, ebben biztos vagyok. Sajnos csak kb. 2-3 havonta egyszer látjuk egymást.

Ott tartunk, hogy tudja az email címem és elkérte a tel.számom. Néhány munkával kapcsolatos levelet már váltottunk, könnyed hangnemben (mindenkivel magázódik, velem tegeződik).

Tegnap FB-on is bejelölt.

Várjam meg, amíg ő lép?

2020. jan. 9. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen várd meg.

Nem kellenek praktikák. Ha oda kerül a dolog úgyis az lesz a legjobb, ha magadat adod.

2020. jan. 9. 20:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre jelöld vissza. :)
2020. jan. 9. 20:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Visszaigazolod, aztán esetleg írhatsz is neki pár sort. Ha adott a vonzalom, a többi jön magától.
2020. jan. 9. 22:05
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

Tuti, hogy írni fog fb-on ;)

Ne reagálj rá egyből, sőt ne is nézd meg majd az üzit azonnal. Nehogy azt érezze, hogy vártad :)

2020. jan. 9. 22:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok mosollyal, erdeklodessel es egy kis noi bajjal nincs olyan ferfi akit nem tudnal elcsabitani
2020. jan. 9. 22:16
 6/11 A kérdező kommentje:

Visszaigazoltam. :)

Megvárjam, hogy ő írjon? És ha nem ír? Ha nem mer írni? Igazából nem adtam még egyértelmű jeleket neki azzal kapcsolatban, hogy bejön nekem.

2020. jan. 9. 22:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyél laza, ne görcsölj rá, add önmagad. Ezek az apró jelek eléggé afelé mutatnak, hogy igazad van, te sem vagy közömbös számára. Szerintem érdemes lenne még is valami kétértelmű, sejtelmes dolgot bedobni, hogy ne toporogjatok egy helyben. Igazából mindegy, hogy ki teszi meg a kezdő lépést, vagytok olyan viszonyban ezekszerint, hogy te is írhatsz neki nyugodtan, nem kell várni. Cselekedj úgy ahogy érzel, ám legyen meg a hideg agy, forró szív koncepció.
2020. jan. 9. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor rajtad a sor.

Ő túllépett a formális kapcsolat határain, de mivel a felettesed rosszul jöhet ki, ha ráderőszakolja magát, így még inkább fontos a kölcsönösség.

2020. jan. 9. 22:41
 9/11 A kérdező kommentje:

Tök jó tanácsokat adtok, hálás köszönet érte!

Ha jól gondolom, most rajtam a sor.

Ti mit tennétek a helyemben?

2020. jan. 9. 22:52
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Mivel visszaigazoltad, szerintem most övé a következő lépés. Én várnék 1-2 napot. De ha írsz neki mégis, azzal se csinálsz semmi rosszat. Akár annyi is elég, hogy integetsz neki azzal a helyes kis ikonnal. Pl. most jelöltem be valakit, aki visszajelölt és integetett, én meg visszaintegettem neki. :) De ő nő és én is az vagyok, igazából nincs semmi közös témánk, csak egy plusz nagyon kedves gesztus volt. Szóval mondjuk integess neki, de ne írj semmit. Erre tuti lép valamit. Akkor írjad neki, hogy "Á, a főnök úr itt?:)"
2020. jan. 9. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!