Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet behálózni egy férfit? Mivel csavarhatom el a fejét?
Munkahelyemen nagyon tetszik egy fettesem. Én sem vagyok közömbös neki, ebben biztos vagyok. Sajnos csak kb. 2-3 havonta egyszer látjuk egymást.
Ott tartunk, hogy tudja az email címem és elkérte a tel.számom. Néhány munkával kapcsolatos levelet már váltottunk, könnyed hangnemben (mindenkivel magázódik, velem tegeződik).
Tegnap FB-on is bejelölt.
Várjam meg, amíg ő lép?
Mindenképpen várd meg.
Nem kellenek praktikák. Ha oda kerül a dolog úgyis az lesz a legjobb, ha magadat adod.
Tuti, hogy írni fog fb-on ;)
Ne reagálj rá egyből, sőt ne is nézd meg majd az üzit azonnal. Nehogy azt érezze, hogy vártad :)
Visszaigazoltam. :)
Megvárjam, hogy ő írjon? És ha nem ír? Ha nem mer írni? Igazából nem adtam még egyértelmű jeleket neki azzal kapcsolatban, hogy bejön nekem.
Akkor rajtad a sor.
Ő túllépett a formális kapcsolat határain, de mivel a felettesed rosszul jöhet ki, ha ráderőszakolja magát, így még inkább fontos a kölcsönösség.
Tök jó tanácsokat adtok, hálás köszönet érte!
Ha jól gondolom, most rajtam a sor.
Ti mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!