Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan csavarhatom el a fejét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csavarhatom el a fejét?

Figyelt kérdés

Egy sármos, vonzó, intelligens, régi módi és udvarias pasas. Szemez velem, mosolyog, ha meglát, megérint, ha teheti. Csak 1-2 hónapja... Az új esztendőben szeretném, ha szeretne. :)

Hogyan lehetnék még nőiesebb és vonzóbb a társaságában és hogyan adhatnám a tudtára, hogy részemről is rendben? Attól tartok, bármennyire szeretném, ez nekem nem megy igazán jó...

2011. dec. 31. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy hirtelen mozdulattal.
2011. dec. 31. 21:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Szellemes... :D
2011. dec. 31. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Szólj Chuck Norrissnak
2011. dec. 31. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:

először is a legegyszerűbb, ha hátulról közelíted meg a célpontot, mivel így nehezebben vesz észre. Ügyelj lépteidre, hogy csendesek, lehetőleg észrevehetetlenek legyenek. Lopózz mögéje, majd kinyújtod mindkét kezedet, ujjaidat a fejére illeszted, majd egy hirtelen, erős mozdulattal jobbra ill. balra rántod. a siker garantált

19/L

2011. dec. 31. 22:02
 5/8 PedoBear :) válasza:
Megfogod a két kezeddel,és elcsavarod.
2012. jan. 1. 05:29
 6/8 A kérdező kommentje:
El se olvastátok a kifejtést... :'(
2012. jan. 1. 07:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem te is próbálj meg minél többet vele lenni, sokat beszélni egymással, mosolyogni. Add a tudtára, hogy élvezed a társaságát, és ha csakugyan sármos, ahogyan mondod, akkor ő fog lépni,és meg fog téged csókolni.

Első voltam.

2012. jan. 1. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Hy! bókolj neki, légy vele kedves,szemezgess vele és mosolyogj rá továbbra is... ha amit itt leírtál,mind igaz,akkor már réges rég szeret téged,csak lehet,nem hiszi el,hogy te is szereted őt,pláne ha régi módi,és udvarias,az ilyen ffiak leginkább tettekkel mutatják ki az érzéseiket,tapasztalatból tudom,mert én is ilyen vagyok. Első lépésként érd el,hogy találkozzatok kettesben,töltsetek minél több időt egymással. Találjatok ki valami közös programot,írj rá chaten,az teljesen elfogadott, ha enyhén utalsz rá,hogy szívesen találkoznál vele,tuti lépni fog,ha ez megtörtént és kettesben vagytok valahol,és tényleg nem zavar titeket senki,akkor 100% h egymáséi lehettek,mert alighanem mindketten erre vágytok a jelen szituban.

Üdv

F

2012. jan. 14. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.