Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság akkor kell valakinek valaki ha azaz illető már rég lesz*rja a fejét?
Figyelt kérdés
Barátom pár hónapja szakított velem,mert a haverja telebeszélte a fejét,tudom milyen ha telebeszélik az ember fejét,próbál nem rá hallgatni de eluralkodik rajta. Én vártam még rá hátha ráébred mit veszített,de semmi.. Most meg meg visszaszeretne kapni mert,hogy rájött,hogy még egy ilyen rendes lányt nem talál és én kellek neki.. Mikor én vártam rá akkor ez nem fordult meg a fejében.. Ezt mindenki eljátssza.. Kezdem már azt hinni,hogyha "sikert" akarok akkor le kell sz*rnom az illető fejét aztán kapkodni fog utánam... Miért jó ez nekik?Mikor az ember odakínálja már magát tálcán az nekik nem elég??2011. dec. 28. 17:22
2/4 anonim 

válasza:

Mert rohadt egy világot érünk... ami régen érték volt, az ma már ciki... ami pedig anno az erkölcstelenség kategóriájába tartozott, manapság menő. Szemét, velejéig rohadt világot élünk...
3/4 anonim 

válasza:

Mert a férfi vadász.
Egy igazi vadásznak nem elég jó a vad, ha eléfekszik, abban már nincs semmi izgalmas.
És ez így is van jól. :)
4/4 anonim 

válasza:

Ilyen az emberi természet, mindig is ilyen volt. Ez nem újdonság. Ami nincs, az izgalmas, ami van, az nem. De ezzel te ne törődj. Ha kicsit lesz@rod a másikat, az nem baj. Húzd az agyát a srácnak, de csak akkor, ha komolyan gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!