Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "divat" manapság az manapság, hogy valakinek levélben irommeg, hogy tetszik és szeretném, ha a barátnőm lenne? Ti lányok hogyan reagálnátok erre?
De romantikus! Jaaaaj :) Attól függ milyen a lány, ha kicsit vagányabb akkor semmiképp se levelezz vele, akkor inkább a szóbeli rávezetés. Ha kicsit visszafogottabb, álmodozó típus, akkor bejöhet neki. :)
Nekem bejönne.
Miért
kell
mindig
a
divatot
követnünk?
Miért
nem
lehetünk
egyediek?
lehetsz egyedi de ha ezért mások megszólnak és szabotálják cselekedeteid, akkor nem tudsz mit tenni, behódolsz a divatnak.
inkább meg kéne találni azt az egyensúlyt amikor te is rendben vagy magaddal és a környezeted is elfogad. nem bántásképp, de a nagyon egyedi embereket nem tűrik meg sokáig maguk mellett (féltékenységből vagy csak szimplán hülyének nézik). off
a kérdezőnek: ez teljesen a csaj személyiségétől függ, ha van mód rá legalább ennek járj utána, mert ha mondjuk egy kis diszkós cica, akkor délután már a fél suli ezen röhögne.
ha csendesebb, zárkózottabb, akkor tiéd a pálya :)
Hát figyelj nekem osztálytársaim néhány belém van zúgva.
Az egyik emberke írt egy levelet mellé egy csokival szerintem tök vicces volt,de nem jön be jobban szeretem ha valaki oda jön hozzám mond valami vicceset utána hülyülésből megkérdezi na akkormegyünk moziba?vagy ilyesmi és megyünk és kész.Nekem nem jön be az ilyen leves dolog,de é nnem is vagyok az a romantikus tipus uncsitesóm szerintem elolvadna a levéltől,de ő olyan hogy szereti az ilyen romantikus dolgokat.Szóval ha ismered a lányt akkor tudod,hogy milyen "típusú" dolgokat szeret.Inkább beszélj vele egy kicsit majd ha úgy érzed akkor jöhet a levél.
Igen, teljesen egyéntől függ.
Én vagyok,
aki
így
írt.
Azt azért ne felejtsük el, h egy levélben bármit lehet írni, és bárhogyan. Nincs megkötve a kezed. Egy levél lehet vicces, lehet izgalmas, lehet komoly, lehet őszinte, lehet mindez egyszerre.
Beleírhatsz egy titkos randit is, h "itt várlak a ...-nál pontban ekkor, légy .... ruhában, mert hegyet mászunk", vagy akármi.
De ahhoz, h ezt, vagy hasonlót meg tudj tenni, mindenképp beszélned kell vele, pontosabban beszélgetni. Kicsit jobban megismerni.
Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!