Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy részegen annyira bátor vagyok a lányokkal, amiről álmodni se mertem eddig, józanul viszont gyáván megfutamodom ha ott a lehetőség?
Eddig nem igazán ittam még, sose volt normális párkapcsolatom, de most rájöttem, ha iszom magabiztos vagyok, dőlnek belőlem a szavak és simán oda merek menni a lányokhoz, még randira is el merem hívni őket. Józanul viszont pont az ellenkezője vagyok, félénk vagyok, visszahúzódó, nem merek még kezdeményezni se. De csaknem ihatok egyfolytában, ha egy lány van a közelemben... Hogyan lehetnék józanul is magabiztos?
23/f
Sehogy, éppen ez a lényege sokszor az ivásnak, hogy oldódnak a gátlások, tompulnak az érzékek, ezért isztok.
Nekünk többieknek meg marad a mindig szorongás :)
Kérdező,
te így kevered a szavakat? A részeget és a pityókásat egyformának véled?
Szerintem nem vagy részeg (de ezt írtad!), csupán egy kis alkohol hatására feloldódnak a gátlásaid. Na,ilyenkor kontrolláld a mondataidat és italmentes állapotban is ilyeneket mondj.
Viszont jól jegyezd meg, hogy a lányok között hamar elterjed a híre, hogy iszol és akkor majd elutasítanak, mert kinek kellene egy életre ilyen fiatalon iddogáló fiú.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!