Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiábrándult belőlem? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándult belőlem? Miért nem mondja meg?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel tart egy ideje a "kapcsolatom" de valahogy sosem tudunk találkozni kettesben

Hol a pénz, hol a távolság a kifogás

Rég ez nem okozott gondot

Szinte minden hónapban együtt voltunk, most mindig az van hogy "várjuk az alkalmat" de amikor adódna lehetőség akkor passzol a srác

Régebben Ő mondta nekem sorra a találkozási lehetőségeket,és alig várta...igaz mostanság mindig én irkalok rá

2019. aug. 8. 12:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar ő már tőled semmit.

Ha akarna téged holnap este ott lenne, hogy jól megd...hasson.

Mivel messze laktok, lehet van helyi csaja, te meg jó vagy neki kéthavonta.

2019. aug. 8. 12:56
 2/11 SHARON TATE ***** válasza:
100%

Puncs nem kiábrándulásról van szó. Nemigazán volt köztetek semmi. Ha akarna téged japánig is elúszna miattad.

Nem tudja mit akar vagy jó neki ez az állóvíz amiben most van. De ez hogy kapcsolat ha sose vagytok kettesben?

2019. aug. 8. 13:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Igaz nalam forditva volt a sztori de utolag minden kiderult. A volt baratom 2 varos kozott ingazott, egy ahol o lakott az egyetem miatt es ott ahol a szulei. En voltam az a lany akit felvallt, akivel mutatkozott, akit ismert a csaladja es a baratai. Mellettem meg szamtalan lannyal beszelgetett, hebe hoba talalkozott 1-2 vel mondhatni titokba. Mikor kiderult, mindent elolvastam es beszeltem ezekkel a lanyokkal is. Igaz volt minden. A lanyok futottak utana, nem ertettek miert ilyen, miert nem viszi haza oket bemutatni stb.
2019. aug. 8. 13:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Jaaa..értem!

Mikor nem volt más, jó volt a lyuk is

2019. aug. 8. 13:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Akkor ezért nem keres engem

Mindig én írok neki, csak akkor valaszolgat

Nem írja sosem azt hogy hiányzom

2019. aug. 8. 16:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinu van neki mas, aki jobban erdekli, esetleg van valakije, es unalomuzo vagy, vagy amikor epp nincs senki akkor felkeres. Hagyd a fenebe!
2019. aug. 8. 19:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Te vagy neki a hasznos kis időtöltés, mikor éppen ráér.
2019. aug. 8. 19:45
 8/11 A kérdező kommentje:

Az az egy gond , hogy én nagyon szeretem a srácot, amikor irom, hogy "szeretlek"

Annyit ir vissza hogy: "tudom"

Lehet épp ez az hogy tudja hogy mennyire fontos nekem

Nagyon fáj

Mit tegyek?

2019. aug. 8. 21:12
 9/11 A kérdező kommentje:

Állandóan én írok rá

Ő magától nem keres

Olyan megalázónak tartom ezt, mint a kis pincsi kutya

Ő meg röhög a markába

Oda vet nekem gyorsan pár mondatot ha írok azt örüljek neki

Úgy kell mindent kihuzni belőle harapofogoval, érdeklődni felőle

2019. aug. 8. 21:44
 10/11 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2019. aug. 12. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!