Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy szinte minden fiú, akivel eddig randiztam, odavolt értem az első pár találkozás alkalmával, utána meg mindnek csökkent a lelkesedése, "kiábrándult" belőlem?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor jártam már így, alig van önbizalmam emiatt és annyira rossz, hogy fogalmam sincs, hol rontom el mindig. Az első 2-3 találkozásnál még lelkesek, utána egyik napról a másikra felszívódnak, pedig nem csinálok semmi rosszat. Mi lehet velem a probléma? 20/L2015. dec. 14. 23:08
1/8 anonim válasza:
Ennyi információból nem tudhatjuk. Ennél több kellene.
2/8 anonim válasza:
Több leírás kéne a dologról, magadról.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom.Valamit elbazol.Ebből nem derül ki mit.Ülj le anyáddal dumálni vgy egy másik tapasztaltabb nővel.Ne itt kérdezz ahol össszegyűlik a krémje a csapatnak.
5/8 anonim válasza:
Próbáljuk ki és megmondom! ;)
24f
6/8 anonim válasza:
szerintem nem kéne ennyire jó pasikkal találkoznod...
biztos van rengeteg pasi, aki járna veled, lehozná neked a csillagokat is, csak ugye azok "nem annyira jó pasik" és ugy már neked nem kellenek.
de akkor meg ne sirjál, hogy az önmagadhoz képest jobb pasik hamar rádunnak.
7/8 anonim válasza:
sajnos ennyiből tényleg nehéz megmondani, mert nem ismerünk téged sem és a randik menetét sem. nálam a legnagyobb kiábrándulás az szokott lenni, ha egy lány csak külsőleg tetszik, de a személyisége nem fog meg, nem tudunk miről beszélgetni, nem inspirál szellemileg.
8/8 anonim válasza:
A legtöbbjének csak addig vagy érdekes, amíg le nem fekudtetek egymással.
Utána szép lassan leépít
Max.maradhat köztetek a barátság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!