Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek senki nem elég jó? Vagy csak a kifogások jönnek?
Ma randiztam egy nővel, 10 évvel idősebb nálam. A randit megelőzték hosszas esti beszélgetések telefonon. Úgy tűnt minden oké lesz.
Találkoztunk, kb. 2 órát töltöttünk együtt, beszélgettünk, nem volt kínos csend soha. Nekem úgy tűnt, hogy sínen van a dolog, amikor egyszer csak közli, hogy ő nem akarja ezt folytatni, mint férfi és nő, de nagyon még, mint barátok sem. Kérdezgettem, hogy oké, de legalább mondja el, hogy mi a gond velem. Talán a küllemem? Azt mondja nem. Kb. faggatnom kellett, hogy bár elfogadom, de legalább mondja meg, miért döntött így, mire nagy unszolásra kinyögte, hogy ő magának értelmiségibb férfit tud elképzelni.
Ekkor felnevettem kínomban. Korábbi esték során 2 órákig telefonáltunk, mindent átbeszéltünk, a spiritualitástól kezdve, párkapcsolatok, érzések, tervek, célok, hobbik, érdeklődés, szóval komoly beszélgetések voltak, erre a randin benyögi ezt. Ő is és én is egyetemet végeztünk, sokat olvasunk, a magam nevében írva érdekel az önismeret, jungiánus pszichológia, társadalomtudományok, csillagászat, sok minden.
Valójában a külsőm nem foghatta meg és kellett egy kibúvó, mert nem akart megbántani?
Minden volt már, de ilyet még sosem mondtak. Azt is hozzátette, hogy a lényem nem fogta meg. Rendben, ezt még el is fogadtam volna, de ez, hogy értelmiségibbet keres. 😃
Azt hiszem, leteszek az ismerkedésről egy időre. Amúgy sem vittem túlzásba jó ideje, de ez durva volt.
"Valójában a külsőm nem foghatta meg és kellett egy kibúvó, mert nem akart megbántani?"
Feltehetően, de itt nem csak arról van szó, hogy konkrétan az arcos, alakod, ruhád, hanem összességében. Valami zavarta a kisugárzásodban, mozdulataidban, szemedben, pillantásodban....
"a legtöbb férfi itt 70% alatti, a legtöbb nő 70-80% feletti."
Mert csak sírni és mocskolódni tudtok.
A normálisabbjának több pontja van, mint pl. Rockarc, ő a kevés normális ferfiak egyike itt.
De én nem akarom tudni, nem érdekel, hogy valaki miért nem jön össze velem. És ha elmondaná, csak szar lenne.
Tartok annyira felnőttnek más embereket, hogy elhiszem róluk, el tudják dönteni, kihez miért, és kihez miért nem vonzódnak. Ha azt mondja, NEM, onnantól nem leszek kis giliszta, aki csúszik, hogy de mééééér' neeeeem? Mert nem érdekel. Ha nem tetszem neki, nem fogok máshogy kinézni, se öltözködni, se viselkedni. Akkor nem, és kész.
Te sem tartanál önismeretet. Csak vársz valami fószert, akivel rázogathatjátok egymás farkát, hogy fúj, a nők.
Ezek után csak az érdekel, hogy ha ez az értelmiségi férfi, milyen a nem értelmiségi?
"Feltehetően, de itt nem csak arról van szó, hogy konkrétan az arcos, alakod, ruhád, hanem összességében. Valami zavarta a kisugárzásodban, mozdulataidban, szemedben, pillantásodban...."
Azért ez már tényleg bicskanyitogató, mikor ilyen szinten ki akarják magyarázni.
Mert a szemed, a pillantásod az nem az arcodhoz tartozik te ökör?
Ó még a mozdulatai :D istenem..
"Mert a szemed, a pillantásod az nem az arcodhoz tartozik te ökör?
Ó még a mozdulatai :D istenem.."
Nem, bármilyen meglepő is a magadfajta egybitesek számára, NEM. Mert nagyon sokszor van olyan, hogy egy pillantás egy csúnya arcot meg tud szépíteni, másmilyen pillantás meg egy szép arcot el tud csúfítani. Az arc genetikai adottság, a mimika viszont CSELEKEDET, ami a belső (elsősorban érzelmi) világodat tükrözi vissza, akár tetszik neked, akár nem.
Anyád az egybites, te okoskodó, öntelt szardarab. :)
Semmi valóságalapja nincs a mondanivalódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!