Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek is gáz ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek is gáz ez a szituáció? Egy első randi története.

Figyelt kérdés

Találkoztam egy lánnyal, akivel előtte már 2 hónapja beszélgettünk messengeren.

150km-re lakik tőlem, vonattal mentem el a megbeszélt helyre. Azután beültünk egy cukrászdába, semmi extra, csak kávé, meg egy kis süti. Viszont mikor fizettem volna, nem találtam a pénztárcám. Elvesztettem, feltehetően a vonaton. A lány nagyon kedves volt, fizetett, meg adott jegyre is hazafele. De nekem annyira gáz volt az egész, azt hittem a bőr lesül a pofámról. Ugyanakkor a randi jól sikerült, volt csók is, meg hétvégén megint találkozunk. Azt mondta, nincs semmi baj, ne idegeskedjek, bárkivel előfordulhat. Természetesen legközelebb visszaadom neki + Viszek neki valami ajándékot köszönetképpen.

Ti lányok mit csinálnátok hasonló helyzetben?

2019. dec. 9. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem látok ebben semmiféle tragédiát, pont elég baj lesz neked az irataid stb. pótolni. Én is úgy állnék hozzá, mint ez a lány, majd legközelebb meghívod őt te.
2019. dec. 9. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kellemetlen, de ahogy a lány is mondta: bárkivel előfordul.

Nem gáz.

2019. dec. 9. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan így reagáltam volna le. Megeshet az emberrel az ilyen.

Szerintem nem kell visszaadni, felajánlani persze lehet illendőségből, de én nem fogadnám el. Esetleg legközelebb te hívod meg és kvittek vagytok.

Ajándékot ne emiatt az eset miatt vigyél. Egy szál rózsa vagy hasonló a kedvességed jeleképp szép gesztus lehet.

2019. dec. 9. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:
19%
Alap, hogy nem kezdünk távkapcsolatba!
2019. dec. 9. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégén megint találkoztok, ez a lényeg. 150km-t utaztál érte, szerintem ő is így gondolja, előfordul.
2019. dec. 9. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz. Persze elhoszem hogy neked ott akkor kínos volt, de az ilyesmi sajnos előfordul. A csajszi meg tök rendesen fogadta, belátta hogy megesik.

Ha volt csók és újra taliztok akkor nem hiszem hogy ezen kéne aggódnod.:)

2019. dec. 9. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!