Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg vannak nők akik azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak nők akik azért utasítanak vissza egy férfit, mert dohányzik?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nő vagyok, viszont valamelyik nap felmerült ez a téma és jópár lány/nő azt mondta, hogy a dohányzás kizáró ok. De miért? Én nem dohányzom, egy szál cigit próbáltam ki tiniként és ennyi, viszont ha adott egy jó pasi, akivel működik minden, valaki képes lenne visszautasítani csak azért, mert cigizik? Nekem ez annyira abszurd. Ti mit gondoltok?
2019. dec. 7. 11:58
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Amúgy gondolom ök már nem is érzik magukon a szagot mert megszokták és azt hiszik, rendben vannak. De egy nem dohányzo megérzi. És drága. Legalábbis gondolom, mert sok éve, mikor anyu szívta sem volt olcsó játék. Most mennyibe kerülhet egy olcsóbb doboz cigi? Hadd kiváncsiskodjak, mert dohányboltba nem járok.
2019. dec. 7. 14:18
 22/41 anonim ***** válasza:
39%

1000Ft.

De nehogy valaki azt mondja, hogy annyi év alatt összespóroltál volna erre meg arra (amit szoktak mondani) mert az kamu.

Ha valaki nem cigizik, az nagy eséllyel elkölti nasira, vagy mozizni, vagy a bánat tudja mire. Barátnőm cigizik, havonta megy el neki 1 doboz kb, és semmit nem érezni rajta. Nyilván, akinek naponta megy el egy doboz az más.

2019. dec. 7. 14:24
 23/41 A kérdező kommentje:
De furák számomra ezek a válaszok. 🤔 Én nem érzem keserűnek vagy rossznak a csókját, de lehet csak hozzászoktam már. Meg hogy étteremben/bárhol ki kell menni, hát egy pisilés is annyi idő kb, a saját pénzét meg arra költi, amire akarja. Fura, hogy már a “lenézés” is előkerült, elég durva, hogy valaki lenéz ezért egy másik embert. Mondom ezt úgy, hogy nem tartozom a “proli” réteghez, mégis megdöbbent ez. Aztért tettem fel ezt a kérdést, mert 3-4 lány is ezt mondta a társaságban és tökre meglepődtem, azt hittem ez ilyen ritka dolog, de a válaszadók szerint egyáltalán nem.
2019. dec. 7. 15:02
 24/41 anonim ***** válasza:
66%
Sosem jarnek dohanyossal. Szamomra a dohanyzas az intelligencia egyik latvanyos fokmeroje. Semmi kozom ertelmileg egy olyan valakihez, aki annyira alacsony szinvonalat kepvisel, hogy kepes azert tudatosan es akarva penzt kiadni, hogy büdös legyen (tudom, tudom, te nem vagy büdös - de.), beteg legyen, akarmi legyen. Nem, köszönöm. Ez igy egyben mindent elarul a penzugyi, egeszsegugyi kulturarol is, amit kepvisel. Akaraterorol meg ne is beszeljunk, egy gyenge fuggo embertol mit lehet varni? Semmit. Az olyan nüansznyi dolgokat, meg hogy elvezhetetlen hozzabujni, megcsokolni, mar nem is szamitom.
2019. dec. 7. 15:38
 25/41 anonim ***** válasza:
77%
Nálam kizáró ok.
2019. dec. 7. 16:12
 26/41 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem egy intelligens embernek fontos az egészsége. Ergo nem fogja szánt szándékkal rombolni azt.
2019. dec. 7. 16:35
 27/41 anonim ***** válasza:
66%
#26-os válaszához még annyit tennék hozzá akaraterő terén, hogy eggyeseknél ez már durván függőség! Cégemnél folyamatosan megy a balhé, mert a dohányosok nem tartják be a szüneteket, illetve még extra szünetre is kilógnak, magárahagyva a gépet, ami egy alkalommal törött szerszámmal ment, miközben dohányosunknak a legfontosabb gondja, hogy minnél előbb elszívja a cigijét. Mikor meg szóltam neki, akkor az volt a válasz, hogy leszarja! Ez már felelőtlenség, és könnyen az állása fogja bánni függőségét, és a legtöbb dohányos nálunk mintha azt gondolná, neki joga van munkaidőben cigizni, és igencsak magasan hordják az orrukat. Bezzeg a pénzért meg tudnak morogni.
2019. dec. 7. 18:39
 28/41 anonim ***** válasza:
Bocsi, 24-est akartam írni!
2019. dec. 7. 18:40
 29/41 anonim ***** válasza:
43%

Az intelligencia mérésére nem a legjobb,nem gondolod?

Nagy professzorok,doktorok, kutatók, fejlesztők, színészek mind dohányosok csak mondom.

2019. dec. 7. 20:43
 30/41 anonim ***** válasza:
49%
Aki azert fizet, mert egy akaratgyenge fuggö, es penzt ad azert, hogy beteg es büdös legyen, annak tok mindegy, hany diplomaja van, ugyanolyan ostoba.
2019. dec. 7. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!