Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, egy olyan fiúról mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy olyan fiúról mit gondoltok, aki nem iszik, nem dohányzik, nem jár sehova szórakozni, nincs semmi szociális élete és csak az edzés érdekli?

Figyelt kérdés

2018. júl. 14. 19:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
11%
Milyen edzés? Sakk?
2018. júl. 14. 19:12
 2/25 anonim ***** válasza:
34%
Teljesen normális, mi a problémád vele?
2018. júl. 14. 19:15
 3/25 anonim ***** válasza:
53%
Nekem nem kellene, az edzes miatt. Az osszes tobbi elony nalam. De aki sokat foglalkozik a testevel, az szinte mindig lelki analfabeta, egyszeru, mint egy faek. Sokszor IQ hianyosak is. Nem tudnek az ilyennel mit kezdeni.
2018. júl. 14. 19:29
 4/25 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem rendben van bár titkon remélem, hogy az agyára is gyúr az illető. :)
2018. júl. 14. 19:31
 5/25 anonim ***** válasza:
45%
Addig jo amig nem várja el a partnerétől is h ő is igy éljen. Akinek meg nincs semmi szociális élete az nálam alapbol felejtős mert utal arra h vmi nem oké,mentális probléma stb..
2018. júl. 14. 19:34
 6/25 anonim ***** válasza:
42%

Árulja már el valaki, hogy miért lett manapság akkora erény a "nem iszik, nem dohányzik" kijelentések?

Nagyobb városban az utcán is beszívsz minimum annyi, még egészségre károsabb kipofogógázt mintha dohányzoznál egy hegyvidéki kisfaluban, az alkohol pedig csak akkor káros, ha valaki nem tud mértékkel inni. Ám egy-két pohár bor egy nehezebb vacsorához vagy egy sör/cider a meccs/filmnézés mellé, esetleg nagyobb társaságban egy rövidital, hogy oldja a hangulatot még nem ártott meg senkinek.

2018. júl. 14. 19:37
 7/25 anonim ***** válasza:
34%
Unalmas csóró kocka.
2018. júl. 14. 19:43
 8/25 anonim ***** válasza:
85%

Hát, ha rendszeresen edz, akkor se nem csóró (tudod te, mennyibe kerül egy kondi bérlet?) sem nem kocka.

Mondjuk nekem azért nem jönne be, mert én meg nem így élek, és kiütköznének a különbségek. Hacsak nem tűri birka türelemmel, hogy nálam van mindig a házibuli. Amúgy a nemdohányzás nálam alap, és én is csak buliban iszom és csak néhány pohár bort, sosem rúgok be durván, sosem hánytam be stb. Tehát ha ő ezeket tűri (2-3 havonta egy nagyobb buli, és valamelyik barátnőmmel tuti együtt lógok x napot egy héten) akkor talán.

2018. júl. 14. 20:00
 9/25 anonim ***** válasza:
35%

Jól van 3-as akkor figyelj a diplomàm holnap fogom visszaadni,plusz a mérnöki melòm is akkor otthagyom hiszen kigyúrt fèrfi csak hülye lehet.

Hmmm nem tudom te hol mozogsz de nekem az összes kisportolt sporttársam vàllalkozò,komoly diplomás ember,BMW,Audi,lakàsuk is van egyik sem tele hitellel.

Gondolom neked soha nem lehetne ilyen pasid mert te nem tudnàd megtartani.

Ami nem baj de ne àltalànosits mert pont azok szoktak akik a teste khmmm hàt ebbôl vond a le következtetèst.

Amúgy nèzd meg ,,hülye" testépítők:

- Csuhai Jànos

- csak 3 komoly konditeremben van rèszesedèse,dohànyboltja,èttermei,meg egyèbb vàllakozàsai vannak

- Kathi Bèla

- üzletember,több cège ès konditerme van.

Ha màr ennyire hülyèzel minket,akkor mègis mit tudsz felmutatni?

Kèrdező,ez amúgy szerintem is gáz ha nincs szociàlis èlete mert kell legyen az is.

Èn is imàdok bulizni 3 vègèn ègetem a gyertyàt mert mindig azt mondom egyszer èlünk.

2018. júl. 14. 20:13
 10/25 anonim ***** válasza:
59%
Felcsillant a szemem ezt olvasva, de aztán megláttam az "edzés" szót... 😕
2018. júl. 14. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!