Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, egy olyan fiúról mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy olyan fiúról mit gondoltok, aki nem iszik, nem dohányzik, nem jár sehova szórakozni, nincs semmi szociális élete és csak az edzés érdekli?

Figyelt kérdés

2018. júl. 14. 19:11
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Én képtelen vagyok jól érezni magam egy buliban.Társaságban egyszerűen nem tudok érvényesülni,kibontakozni.Nem szeretem a hangzavart sem.Táncolni utálok.Alapvetően elég komoly vagyok és képtelen vagyok úgy elengedni magam,hogy táncoljak meg hangoskodjak egy buliban.

Egyszerűen nem vagyok jó a szociális életben.

Egy kondibérlet 4000 forint,ami kevesebb,mint amennyit elkölt valaki egy hétvégi buliban.

Mi a baj az edzéssel?

2018. júl. 14. 20:22
 12/25 A kérdező kommentje:
Amúgy erőemelés
2018. júl. 14. 20:22
 13/25 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon egysíkú, beszűkült élete lehet. Valami valószínűleg nem stimmel vele, ha egyáltalán nincs szociális élete és nem is vágyik rá. Munkahelyén hogy viselkedik? Egy db. ember sem érdekli a közvetlen környezetéből, akivel néhanapján kimozdulhat? Még kondis barátai sincsenek? Én a leírás alapján azt gondolom, h unalmas társaság lenne, hisz az edzésen kívül semmi sem érdekli. Ez borzalmasan egysíkú.
2018. júl. 14. 20:25
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Nekem normális srácnak tűnsz ezek alapján, de nem kezdenék veled, mert nem jön be a "gyúrós" testalkat. De ez csak az én ízlésem.
2018. júl. 14. 20:28
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Ne foglalkozz senkivel sem ki mit mondd. Az a lényeg, hogy neked jó legyen. Ha neked így jó akkor semmi baj sincsen. Én is ilyen vagyok és számomra ez a tökéletes. Balázs. 19/F
2018. júl. 14. 20:29
 16/25 anonim ***** válasza:
92%
Unalmas és egyszerű.
2018. júl. 14. 20:34
 17/25 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező véleményt kért, hogy mit gondolnak róla a lányok a leírtak alapján, de igazából csak azt akarta, h felmagasztalják, h milyen csodálatos, szórakoztató férfi széles érdeklődési körrel :D mehet erre is a lepontozás
2018. júl. 14. 20:46
 18/25 anonim ***** válasza:
92%
Rohadt unalmas vagy hogy az edzésen kívül semmi nem érdekel és nincs igényed társas kapcsolatokra.
2018. júl. 14. 20:58
 19/25 peca1000 ***** válasza:
48%

Ha nem a tükör előtt csókolgatod az izmaidat, és nem napi 8-10 órát gyúrsz, akkor lehet esélyed a csajoknál.

Én is ilyen vagyok mint te, kivéve az edzést, és mindíg volt csajom.

2018. júl. 14. 21:33
 20/25 anonim ***** válasza:
92%

Az, hogy nem iszik és nem bagózik, az ok.

De ha nincs semmi szociális élete, csak az edzés létezik számára és másról se tud beszélni, mit csinált a teremben, meg a kajája x gramm szénhidrátból, y gramm fehérjéből áll és z gramm zsírból, az kiábrándító.

2018. júl. 14. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!