Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg vannak nők akik azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak nők akik azért utasítanak vissza egy férfit, mert dohányzik?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nő vagyok, viszont valamelyik nap felmerült ez a téma és jópár lány/nő azt mondta, hogy a dohányzás kizáró ok. De miért? Én nem dohányzom, egy szál cigit próbáltam ki tiniként és ennyi, viszont ha adott egy jó pasi, akivel működik minden, valaki képes lenne visszautasítani csak azért, mert cigizik? Nekem ez annyira abszurd. Ti mit gondoltok?
2019. dec. 7. 11:58
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
72%

Számomra összeegyeztethetetlen hogy cigizik. Proli, égő, ciki, büdös, rengeteg pénzbe kerül, igénytelenség, nem vinnék haza egy ilyet a háztartásomba.

De ez csak egy vélemény.

2019. dec. 7. 12:34
 12/41 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg, a keserű ge ci, a sárga fogak, a krákogás és a füstízű csókok nem kellenek. Ráadásul sportolok és elvárom a társamtól is, hogy aktívan és egészségesen éljen ahelyett, hogy 1500 ftokat arra csesz el, hogy rombolja a tüdőkapacitását, mert nincs önuralma vagy jobb dolga.

A személyisége, az egészségszemlélete, a szokása, amit ha mellettem csinálna, és rám jönne a bűze, kitépném a szájából és összemorzsolnám, egyszerűen nem illik az életvitelemhez.

2019. dec. 7. 12:48
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, én sem jöttem volna össze cigiző emberrel.
2019. dec. 7. 12:50
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy hiába jó pasi, hiába működik minden, ha lenézem amiatt, mert cigizik, az egy szar kapcsolat. Nem akarom lenézni a páromat.
2019. dec. 7. 12:56
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy miért lenne abszurd, ha valaki nem akar maga mellé dohányost.

A cigi büdös, minden ruhája, a haja, a szája és a kezei is buzlenek, ami abszolút lelombozo, ha meg akarom csókolni, vagy hozzá akarok bújni.

Tönkreteszi ezzel az egészségét, éveket vesz el az életéből azért, hogy azt a hulye nikotinrudat szívja. Ha lesz egy párom, akkor azt akarom, hogy vele oregedjek meg, nem pedig azt, hogy 40 éves korában elkezdenek érrendszeri problémái lenni, aztán 10 év múlva megmurdeljen valamitől, amit elkerulhetett volna. Átlagban amúgy is kevesebb ideig élnek a férfiak, szóval miért akarja valaki még jobban megroviditeni a semmiért az életét? Ez azert engem is érint, nem?

Amúgy én meg azt nem értem, hogy miert hiszi azt a világon mindenki, hogy köze van a nők parkeresesi szokásához, és miért hiszi, hogy a nő választása kb valami jótékonysági cselekedet, és világrengető szégyen, ha valaki csúnya módon diszkriminálva van erről.

Mindenki az alapján szortíroz, ami alapján akar, nem kell ezen folyton huledezni.

2019. dec. 7. 13:00
 16/41 anonim ***** válasza:

Szerintem a mérték a kulcsa a dolognak. Családtagok részéről sem tudom elviselni, ha olyan szinten dohányosok, hogy fél óránként kijárnak, állandóan köhögnek, krákognak, fulladoznak, köpködnek és dühkitöréseik vannak, ha valami miatt nem tudnak egy ideig rágyújtani. Nem is a szaga zavar annyira (bár az állandó, tömény füstszagot nehezen viselném), hanem inkább az egészségügyi hatása. Az nem zavar különösebben, ha valaki mondjuk csak időnként, társaságban dohányzik, de "gyárkéményt" nem tudnék elviselni.

Kb olyan dolog, mint az, hogy a legtöbb embert nem zavarja, ha a párja a barátokkal/barátnőkkel iszik pár sört vagy néhány pohár bort, de a legtöbben azért egy alkoholistával nem jönnének össze.

2019. dec. 7. 13:17
 17/41 anonim ***** válasza:
Nálam is kizáró ok, gyűlölöm még a szagát is, egy bagóson pedig mindig érezni. Anyám is tini kora óta szívja, már kiskoromban is eldugdostam a cigiket előle annyira utáltam
2019. dec. 7. 13:22
 18/41 anonim ***** válasza:
75%
Én soha nem jönnék össze bagós pasival..a fodrászom állandóan szívja azt a bűzrudat,amikor ott vagyok nála 2 órát akkor legalább 3x ki kell mennie..Ki tudná elvisleni normális nem dohányzóként,hogy a párja a kocsiban rágyújtson?Vagy a lakásban? Erkélyen és közben szivárgojon be a lakásba? A spermája legyen keserű és életképtelenebb? A gyerkeidet a büdös kezével fogdossa és mellette füstöljön? Munkában,otthon óránként ki kelljen mennie füstölni? Erre költsön heti 10 ezret? Köszi,de nem.
2019. dec. 7. 13:41
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

"vannak nők akik azért utasítanak vissza egy férfit, mert dohányzik?"

"jópár lány/nő azt mondta, hogy a dohányzás kizáró ok"

Ezek szerint vannak olyan nők. Ott beszélgettél velük.

2019. dec. 7. 13:56
 20/41 anonim ***** válasza:
49%
Mert büdös, undoritó. Idegesítene, hogy a szája, keze, ruhája bűzlik a bagótol és hiába jó pasi, rosszul lennék, ha hozzám érne. Tök mindegy, hogy valaki azért büdös, mert nem mos fogat, vagy azért, mert bagós. Egyformán gusztustalan. Meg amúgy is egy felesleges, idegesítő szokás. Nem beszélve arról, hogy a lakást is bebüdösítik, esetleg megégetnek ezt azt, pl függönyön lyukat éget ha véletlen hozzáér. Szóval lehet akár milyen jó pasi, ha bagó, akkor nem kell.
2019. dec. 7. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!