Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki úgy randin az első csóknál, hogy a partnerének kellemetlen volt a lehelete?
Laktózerzekenynek lehet.
"Dr lehelet" keress rá. A belekben fejti ki hatását ahonnan eredhet a baj ha a fogai szépek.
A refluxnál lehet szedni gyomorsavcsökkentőket, bizonyos ételeket kerülni kell, pl. csípős, savanyú ételek, csokoládé, koffein tartalmú italok. A mentolos rágó sem túl jó ötlet, mert fokozza a záróizomzat ellazulását.Gyakori kis mennyiségű étkezés a megfelelő.
Egyébként fogyókúra, koplalás, kevés folyadék ivása miatt is lehet rossz szájszag.
Nos, kérdező az én esetemben 3 méterről is érezhető volt. De a közelebb hajolás közben érződő szag sem gusztusosabb.
Volt, de szerintem ezt még lehet tolerálni bizonyos (!) mértékig.
Az én szám is elég oroszlánszagú tud lenni reggel felkeléskor nő létemre, olyan szinten, hogy ilyenkor örülök, hogy egyedül alszom, retyó után az első dolgom a fogmosás + gyors kávé.
Én csak emiatt nem kukáznék senkit, lehet hogy csak nem ivott vizet órákig és kiszáradt a szája. Esetleg ha huzamosabb ideig fennáll a probléma, jelezheted (ha már kapcsolatban vagytok), hogy úgy gondolod, meg kéne nézetni fogdokival. Értelmes ember ezen nem sértődik meg, sokszor az ember maga sem tudja, milyen illatú (szagú) a szája.
Amúgy meg szerintem nincs olyan ember 3 fölött, akinek mindig tökéletes illat jönne onnan, és rágózni sem lehet egyfolytában.
Könnyen lehet hogy mosott ő fogat, de ha van valami problémája, 5 perc után semmit sem számít. Lehet hogy rágja a pofazacskóját és gennyesedik. Nekem is ez volt. Azóta leszoktam róla, mert a fogorvosom közölte, hogy ez rákot is okozhat hogy állandóan sebes-gennyes-véres a szám belülről. Azóta elmúlt a szájszag. Persze ha randin vagyok, 5 rágót is elfogyasztok egy este alatt. Diszkréren, amikor a nő nem látja, bekapok egyet. Elmegyek WC-re ott cserélem nem olyan vészes ez. Na meg most olyan barátnőm van, aki kb antialkoholista, így sose iszunk együtt alkoholt. Ez is nagyban hozzájárul, hogy alacsonyabb mindkettőnk szájszaga. Jóformán nulla :)
+1 tipp: évi 1 fogkőleszedés kötelező a jó leheletért! :)
Szerintem ezt most joparan tulreagaljak. Nyilvan nem mindegy a merteke, de a nap vegere senkinek sem friss mar a lehelete. Ha delutan volt a randi, gondolom elotte volt dolgozni/ suliban, regen evett, ivott mar, akkor letrejohet egy szajszag, amit tenyleg csak akkor erezni, ha szemtol szemben beszelgetsz valakivel. De persze van az a fajta is, mint anno a foldrajztanaromnak, hogy 1 meterrol is erezni lehetett az orrfacsaro buzt.
Szerintem egy masodik talalkat meger a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!