Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan gondolja velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolja velem?

Figyelt kérdés

Van egy srác,akivel 2 és fél hónapja beszélünk, tinderen ismertem meg. Nagyon szimpatikus, már az első találkozás óta megvan a közös nevező, sokat nevetünk. A szex is jó vele. Mindig ő fizet először, elvitt már vacsorázni, bárba, nevezetességeknél is voltunk, nem egy otthon ülős típus. Viszont még se a barátainak, se a szüleinek, senkinek nem mutatott be. Én ezt furcsállom, mert az előző kapcsolataimban mindig egész hamar bemutattuk egymást legalább a barátoknak. Pedzegettem, hogy eljöjjön hozzánk, de úgy néz ki, hogy nem akar még jönni jó ideig. Illetve nem is beszéltünk még arról,hogy akkor pontosan mi is van közöttünk. Nem merem megkérdezni, mert egyszerűen annyira félek,hogy azt mondja, nem gondolja komolyan. Szerintetek korai még az, hogy hivatalosan is egy párt alkossunk? Én gondolom úgy, hogy ennek már itt az ideje, vagy nagyon gyors a tempó? Tisztázzam le vele, hogy pontosan mit akar?

Tényleg olyan jól érzem magam mellette, állandóan megfogja a kezem, hétfőn már annyi pozitívum volt, hogy elvitt a törzshelyére, ahol volt egy pár ismerőse. És még az sincs, hogy mindig csak a szexre megy, volt, hogy hazavitt kocsival, de nem kéredszkedett be, meg az elmúlt 2 hétben is találkoztunk, és akkor se volt semmi.

Remélem jó helyre írtam, köszi a normális válaszokat.

2019. nov. 20. 21:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és nem egy fuckboy, szóval külsőre teljesen szerény és egyszerű
2019. nov. 20. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp érdemes lenne le tisztázni a dolgokat. Egy az hogy te is megnyugodnál, plusz ha esetleg ő nem gondolja komolyan akkor nem habarodsz bele mégjobban. Hmm 2,5 hónap, nos én 2,5 hónap után még nem mutatnám be a szüleimnek, nekem az túl gyors lenne, lehet ő is így van vele. Én így külső szemmel a leírtak alapján azt gondolom hogy nem csak szexről van szó, de én mindenképp letisztáznám a dolgokat vele hogy hogyis álltok. :)
2019. nov. 20. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

A tisztázásnak annyi a hátránya, hogy szerintem az emberek nem szokták tudni mit akarnak, az kialakul menet közben.

Abban vagy bizonytalan, hogy neki van e más is? Esetleg mondd neki, hogy neked nincs, és nem tudod neki most mi ez.

2019. nov. 20. 23:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hat, kepzeljetek, ma "szakitottunk". Volt egy sertodes reszemrol, konkretan csak annyi, hogy megemlitettem neki, hogy nem irt egy uzenetet se 2 napig, hogy hogy vagyok. Ez volt penteken, ugye ma mondtuk ki kozosen, hogy ennek legyen vege, mert ertelme nincs. Nem bant a dolog, mert csak idegesseget okozott sokszor. Majd alakul tovabb az elet :) es koszonom a valaszokat, remelem,hogy elolvassatok :)
2019. nov. 28. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Én pont itt. Hát sajnálom, olyan aranyos volt ahogy írtál erről.

De azt hittem jobban odavagy érte.

2019. nov. 28. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!