Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, megmagyaraznatok mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, megmagyaraznatok mi okbol csinalja ezt egy ferfi?

Figyelt kérdés

1. Sokaig beszelgettunk online

(Kulonbozo orszagban lakunk)

2. Talalkoztunk ketszer szemelyesen, randiztunk, csokoloztunk

3. Nem ir, DE ALLANDOAN nezi instagramon a sztorijaimat, reagal ra, szivet kuld.

Ennek mi ertelme?

En par het mulva haza megyek.

Ha szeretne tolem valamit, akkor miert nem keres vagy ir uzenetet?

Ha nem akar semmit, akkor meg miert kovet meg reagal az ilyen sztorikra?

Ha meg probalok vele beszelni, pl hogy vagy? Minden rendben? stb, akkor 2 szoval leraz, nem merdez vissza.

Nekem ez nem logikus.

En ugy ertelmeztem, hogy ez nem jott ossze kettonk kozott barmennyire is tetszett o nekem, mert szerintem nem volt kolcsonos az erdeklodes.

Es ezt el is fogadtam es probalnek tovabblepni , de nehez, mert en tenyleg odaig voltam erte, es honapokon at alig birtam kiverni a fejembol. Mit tegyek? Tiltsam le?

Valaki megmagyarazna? Vagy adna tippeket?

2019. nov. 6. 16:47
 1/4 A kérdező kommentje:
29/N 37/F
2019. nov. 6. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Nem akar tőled semmit ez ebből látszik. Keress mást. Nem éri meg rágni magad egy olyanért aki rendesen nem tudja mondani hogy nem kellesz.
2019. nov. 6. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tőle kéne megkérdezned ezt az egészet.

Talán szeretne veled lenni, de valamiért nem lehet, foglalt, bolond

2019. nov. 6. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted hány nővel csinálja ezt? Elárulom: khhurva sokkal.
2019. nov. 6. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!