Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

6-szor találkoztunk eddig. Jól elvoltunk elbeszélgettünk. Azt mondta nagyon megtetszettem neki és élvezi a társaságomat. Legutóbbi találkozásunk után 1 hétig nem is írt semmit. Aztán rámírt hogy neki ez erőltetett és egyoldalú. Mi változott meg benne egy hét alatt? Nem tudja megérteni hogy több idő kell egy kapcsolat kialakulásához?

L

2019. júl. 1. 10:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Gondolom, egy hétig várta, hogy esetleg te is írsz, magadtól is keresed, vagy egyedül ő erőlködik. Aztán megunta.

Nőként írom.

2019. júl. 1. 10:45
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Az a baj, hogy abban igaza van, hogy egyoldalú. Ha mindig ő keres és ő igyekszik csak - az hosszabb távon egyáltalán nem jó, de még így röviden sem.

Ezt magadnak szúrtad el - kivéve, ha alapból azt vallod, hogy az ismerkedésben MINDEN a férfi dolga, mert akkor meg nem illetek össze.

2019. júl. 1. 10:50
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

A hat találkozás alatt valszeg nem történt semmi és gyanúsan ő vitte a beszélgetést. Comingoutolt, amit te nem reagáltál le vagy nem megfelelően reagáltál le. Erre csak azért gondolok, mert egy hétig hagyott (ez idő alatt nem kerested), azt írod, ő keresett. Idő nem a kapcsolathoz kell, hanem a belefektetett munkához, interakcióhoz MINDKÉT fél részéről. Mivel ez nem történt meg, így a kiütközött a dolog egyoldalú volta és ahogy ő írta, erőltetetté vált. Benne az változott, hogy felismerte, hogy benned semmi nem változott.

Sajnos ilyen is van, legközelebb ügyesebb leszel.

32/f

2019. júl. 1. 10:54
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Igaznak igaz, de hanyagoljuk már az ilyen pua/taktikázós kifejezéseket amik teljesen kínossá teszik az egészet.

2019. júl. 1. 10:55
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Elege lett abból, hogy mindig csak ő keres, te meg csak terpeszted a valagad és várod a sült galambot. Nem kell nyomulni rá, de néha te is írhatsz neki...
2019. júl. 1. 10:57
 6/12 anonim ***** válasza:
9%

A többiek mindent elmondtak. Ha nem írsz, nem keresed nem érdeklődsz akkor jogos volt hogy lepattintott a fenébe.

Egy érdektelen nővel én is ezt tenném.

Amúgy miről beszélsz? Milyen több idő kell egy kapcsolathoz??? Gondolod majd fut utánad, energiát tesz bele miközben te semmit? És majd ha kiskegyed elérkezettnek látja az időt akkor kapcsolattá nyilvánítod? :DDDD

Pfff.... kislány...

2019. júl. 1. 10:59
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Ha te nem kerested, azt unta meg. Vagy jött jobb, de 6 találkozásból bőven le lehet szűrni, hogy akar-e többet. Ő nem akart.
2019. júl. 1. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Ha megunta volna a csajt, akkor nem írt volna 1 hét után. Azt várta, hogy ő is keresse. Ezért is mondta, hogy egyoldalúnak érzi.
2019. júl. 1. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

#4. Pedig semmi puát nem gondoltam mögé. Melyik kifejezés akadt fenn a szűrőn? :D

32/f

2019. júl. 1. 13:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Én is szoktam neki írni. Meg normális is vagyok vele, azt mondja sokat csalódott már meg legutóbb is őt dobták messengeren
2019. júl. 1. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!