Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy akárhány lány is helyesnek tart engem én valahogy hazugságnak vélem ezt vagyis el sem tudom hinni igazából, míg, ha egy lány lerondáz, akkor azt készpénznek veszem, és így is könyveltem el magam egy életre, hogy ronda fiú vagyok?
Sajnos csak egyetlen egyszer volt olyna, hogy a való életben és nem a facebookon kezdeményezett nálam egy lány, neki bejöttem. A többi lánynak csak facebookon jöttem be, talán azért sem tartom sokra magam. Na meg középsuliban osztálykiránduláson is volt egy ilyen tipikus cicababa csaj, aki részegen rám mászott, meg cukinak, aranyosnak tartott, de én ezt is gúnyolódásnak véltem, meg szerintem az is volt.
Olyan is volt, hogy egy pár szép lány kigúnyolt, lerondázott már, ezek mindig jobban ütnek, mint, amikor egy lány rám ír, hogy helyesnek tart és szívesen megismerne vagy csak úgy lájkolja a ronda képeimet.
"mint, amikor egy lány rám ír, hogy helyesnek tart és szívesen megismerne vagy csak úgy lájkolja a ronda képeimet."
Első vagyok. Akkor meg rohadj meg, hülyegyerek, itt rinyálsz, várod a sajnálatokat cicafiú, miközben semmi nagy okod nem lenn rád. Mi az, hogy többen szeretnének megismerni, akkor mi bajod, mit vársz tőlünk? -.-" Örülj neki basszus. Felidegesítenek ám az ilyen gyökerek, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!