Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna, ha ezt csinálja a fiú?
Ismerkedek egy fiúval, aki azokhoz a lányokhoz szokott hasonlítgatni, akikkel eddig randizott. Például felajánlott pár programot és megkérdezte, melyikhez lenne kedvem, majd hozzátette, hogy ilyenkor a legtöbb esetben a "nekem mindegy" a válasz. Aztán a randin később felmerült valami, ahol megint választanom kellett és ott is mondott valamit, hogy mindig azt mondják, hogy "...". Utána úgy zárta le, hogy jól sikerült a találkozó, és hogy az első általában nem szokott ilyen pozitív lenni. Én meg magamban: hát köszi, ha majd lefekszünk egymással, akkor is mondod majd, hogy általában mi szokott lenni? :D
Titeket zavarna ez? Nyilván én is az eddigi fiúkhoz hasonlítom magamban, de ezt megteszem magamban. Senki nem kíváncsi, hogy az előző lány mint mondott adott esetben. 25/L
"ha majd lefekszünk egymással, akkor is mondod majd, hogy általában mi szokott lenni? :D" => Ez jó 😂
De igazad van amúgy, tényleg zavaró. Nekem is volt, hogy elsorolták, ki miben hogy viselkedett...
Az más, ha feljön később ez a téma, és beszélünk róla, mik történtek az exekkel, vagy randikon, de alapvetően nem kéne ezzel traktálnia... Hiszen nem kérdezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!