Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna?
Pár hete randizok egy sráccal, elég jól alakulnak a dolgok.
Viszont egyáltalán nem beszélgetünk messengeren, mert kijelentette, hogy ő nem szeret ott beszélgetni és nem is fog. Én is jobban preferálom az élő kommunikációt, de mivel jelenleg kevésszer tudjuk megoldani a találkozást, jól esne ha néha ott is beszélgetnénk.
Titeket zavarna , ha egy alakulóban lévő kapcsolatban ,ahol heti 1x tudtok találkozni és csak akkor beszélgetnétek a partnerrel?
Engem zavarna.
Megboldogult lánykoromban még postán küldött levelekben tartottuk a kapcsolatot, heti 1-2 találkozás mellett is.
Használjatok vibert vagy hangoutsot. Mindkettőn lehet hanggal beszélni esetleg videózni...miért csak egyszer tudtok találkozni ?
32/f
Sajnos a telefonálást sem preferálja.
Az egyetem, munka és távolság miatt tudunk jelenleg csak heti 1x vagy esetleg 2x találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!