Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna?
Pár hete randizok egy sráccal, elég jól alakulnak a dolgok.
Viszont egyáltalán nem beszélgetünk messengeren, mert kijelentette, hogy ő nem szeret ott beszélgetni és nem is fog. Én is jobban preferálom az élő kommunikációt, de mivel jelenleg kevésszer tudjuk megoldani a találkozást, jól esne ha néha ott is beszélgetnénk.
Titeket zavarna , ha egy alakulóban lévő kapcsolatban ,ahol heti 1x tudtok találkozni és csak akkor beszélgetnétek a partnerrel?
Konkrét választ nem tudok adni, és nem is lehetséges mert erre csak te tudsz válaszolni hogy neked ez kizáró ok e...
Viszont én sem szeretem a messengeres, telefonos, órákon át tartó csevejeket, mikor már senki sem tud mit írni, mondani... Helyette inkább elfoglalnám magam értelmes dologgal...
Inkább megelégednék a heti 1-2 minőségi találkával, mint az erőltetett csevejekkel.
Lehet ő is így gondolkozik.
Régen nem volt net, meg telefon sem, kibírták míg nem találkoztak. Gondolom annál nagyobb is volt az öröm, meg volt mit mesélni :)
Természetesen én nem zárkózom el sem a telefon sem a pötyögés elől. De megértem azt aki igen.
Viszont azt is szem előtt kell tartani hogy sok a simlis, lehet azért csinálja ezt nehogy lebukjon a barátnője előtt.
Bármi lehet...
F36
Nekem nagyon fontos, hogy minél többet beszélgessünk. Én a munkahelyemen is tudok telefonozni, ha a páromnak nem olyan a munkahelye, nem baj, de akkor írjon a szüneteiben, na meg reggelente/esténként. Lehet, hogy nagyon 21. századi lány vagyok, de ez van. Több exem volt, akik egy idő után nem beszélgettek, nem találkoztak velem, pedig volt idejük írni. Talán ezért is fontos nekem, hogy napi kapcsolatban legyünk. Nyilván jobb a személyes tali, de azt nem lehet mindennap, ha van élete az embernek és nem együtt laknak.
Most beszélgettem egy sráccal, aki közölte, hogy nem fog írni hétvégén egy szót sem, mert hazamegy a családjához és a telefonját is otthon hagyja. Nem beszéltünk többet :D Ilyen nincs 2019-ben. Oké, hogy kevesebbet ír, mert van mivel foglalkoznia, de nem fogadom el, ha egy egész hétvégét nem keres. Se ismerkedős időszakban, se járáskor, se 20 év házasság után sem viselem el, ha nem beszélgetünk eleget akármilyen formában.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!