Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Különleges egy nő ha elegánsan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különleges egy nő ha elegánsan öltözködik?

Figyelt kérdés

Ugy értem ha minden nap elegánsan jár,es nem feltétlen irodaban dolgozik.

Az elegans ruhai nem a kinaibol vannak,hanem igenyesebb helyekről.

Kell e a nőknek elegánsan lenni? Van e ilyen elvárás?

Most egy nő csoportosan vagy csajos stílusban is ugyanolyan szemelyiseg,az alakja se valtozik azzal h felvesz egy elegans ruhát,ugyanannyi kiló.

Ferfiaknal os ha mondjuk valakinek a parja felvesz trendi ruhakat,otthon meg munkasruha vagy melegito attól meg ugyanaza a pasi attól a baratnoje ugyanugy szereti.

Elegans stiluson ertem azt h monokrom szinek,letisztult formak,egyszerű vonalvezetes,inkább ekszerekkel kiegeszitokkel dobjak fel. Bőrcipo,bőröv,bluz,ceruzaszoknya kendo a nyakba ilyesmi.

Az a gondom ezekkel h mind najlon azt meg ruhellem,nem.is értem hogy birjak ezek a nők ezt az anyagot egész nap magukon.

2019. nov. 1. 00:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem mondtam, de teljesen felesleges linkelgetni. Abszurd az, amit a kérdező vár el. Én például mindig varrattam amikor olyan helyen dolgoztam. Megterveztem és megvarrattam. Hiába linkelek képet, neki magának kell megtalálni azt, ami jól áll neki. Ha nem képes erre és csak megvesz valamit amire mások azt mondják, hogy az elegáns, akkor ugyanúgy bénácska lesz benne. Ne legyen már ennyire életképtelen, hogy azt hiszi, a "nájlon' anyag egyenlő az elegánssal. Válogassa ki, ami neki tetszik és jól érzi magát benne.
2019. nov. 2. 12:36
 22/23 anonim ***** válasza:
#12 van akinek jól állnak azok a színek, nekem kényelmesek a blézerek, blúzok. Hogy miért nem ezeket viselem otthon? Mert nem akarom összegyűrni az ingjeimet miközben az ágyban fetrengek, vagy hogy a főzés után kajaszagú legyen minden ruhám, sőt a magas sarkúmat sem akarom tönkretenni kertészkedés közben. Amúgy miért fáj neked hogy valaki ilyeneket hord? attól hogy neked szarul áll és kényelemtlen, más még tudhtja viselni
2022. máj. 16. 17:54
 23/23 A kérdező kommentje:
Mennyi bunkó van itt! Csak lejáratjàk magukat! De azért vannak olyanok is akik szépen tudtak válaszolni annak ellenére h nem annyira elegáns a maniajuk....
2022. szept. 4. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!