Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Különleges egy nő ha elegánsan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különleges egy nő ha elegánsan öltözködik?

Figyelt kérdés

Ugy értem ha minden nap elegánsan jár,es nem feltétlen irodaban dolgozik.

Az elegans ruhai nem a kinaibol vannak,hanem igenyesebb helyekről.

Kell e a nőknek elegánsan lenni? Van e ilyen elvárás?

Most egy nő csoportosan vagy csajos stílusban is ugyanolyan szemelyiseg,az alakja se valtozik azzal h felvesz egy elegans ruhát,ugyanannyi kiló.

Ferfiaknal os ha mondjuk valakinek a parja felvesz trendi ruhakat,otthon meg munkasruha vagy melegito attól meg ugyanaza a pasi attól a baratnoje ugyanugy szereti.

Elegans stiluson ertem azt h monokrom szinek,letisztult formak,egyszerű vonalvezetes,inkább ekszerekkel kiegeszitokkel dobjak fel. Bőrcipo,bőröv,bluz,ceruzaszoknya kendo a nyakba ilyesmi.

Az a gondom ezekkel h mind najlon azt meg ruhellem,nem.is értem hogy birjak ezek a nők ezt az anyagot egész nap magukon.

2019. nov. 1. 00:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Hogy megértsd, amit az előző írt.

Hiába akarnád magadra erőltetni ezeket a ruhákat, ettől még nem leszel elegáns, csak nevetséges, mivel a külső kisugárzásodról lejönne, hogy feszengsz benne, hogy kényelmetlen számodra. Az ilyeneket tudni kell viselni.

Ehhez kell egyfajta elegáns viselkedés is.

Ha egy tajparaszt felvesz egy ilyen elegáns ruhát, attól még ő ugyanolyan tajparaszt marad, mint előtte volt.

2019. nov. 1. 13:11
 12/23 A kérdező kommentje:

A kerdesem arra iranyult h aki minden nap ilyen ruhákat visel azt nem zavarja a sapaszto szinek es a muanyagok meg a kenyelmetlen ruhák?

Vagy ha nem akkor otthon miért nem ezeket viseli? Miert van inkabb elegitoben?

Hogy lehet keny3lmetlen ruhakban nem feszengeni?:)

2019. nov. 1. 13:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

B+, attól, hogy neked valami kényelmetlen nehogy azt hidd már, hogy akkor mindenkinek kényelmetlen?!

Pl. egy 50 ezres kosztümben senki nem fog neked takarítani, vagy főzni.

2019. nov. 1. 13:46
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Az elegancia még mindig nem a sápasztó színekről meg a "najlonról" szól.

Az pedig, hogy belülről fakad, azt jelenti, hogy te felvetenéd Kate Middleton ruháját, abban is trampli lennél.

2019. nov. 1. 13:48
 15/23 anonim ***** válasza:

Igényes helyekről származó elegáns ruhák pont hogy nem nejlonbol vannak. Jó minőségű harisnyát is lehet venni.

Én hétköznap “elegáns” ruhákban járok, mert hivatalban dolgozom. Egyszerű fekete/egyszínű nadrág, szép szabású ingek, szép pulóverek. És meg színeket is hordok! Plusz feldobom egy-egy kiegészítővel (óra, szolid fülbevaló). Soha nem éreztem magam kényelmetlenül, magassarkút nem hordok, inkább egy szép lapos talpú cipőt választok.

Öltönyt, kiskosztümöket meghagyom olyan alkalmakra mikor magasabb rangú emberekkel kell találkoznom (havi 1-2x)

24/N

2019. nov. 1. 14:28
 16/23 A kérdező kommentje:
Tudtok belikelni ilyen kenyelmes jo anyagu nem sapaszto ruhakat?
2019. nov. 1. 15:46
 17/23 anonim ***** válasza:

Figyelj, a kínaiba is simán vettem olyan pamut egyberuhát, ami testhez simulós, és piros színű.

De nekem még ezek is nagyon tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Mivel nekem jó alakom van, ezért nagyon szeretem az ilyen egyberuhákat.

2019. nov. 1. 16:09
 18/23 A kérdező kommentje:
Ezeket ismerem,meg szeretem is,ami ezen kívül van,olyanokat küldjetek.
2019. nov. 1. 17:19
 19/23 anonim ***** válasza:
80%
17: ezek a ruhák bár nőiesek, de az eleganciától azért távol állnak....
2019. nov. 1. 21:09
 20/23 anonim ***** válasza:

Beszólás helyett inkább linkelgethettél volna, ahogy a kérdező kérte, azzal többre mentél volna!

Nemcsak egy kosztüm és kisestélyi lehet elegáns viselet.

2019. nov. 1. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!