Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Különleges egy nő ha elegánsan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különleges egy nő ha elegánsan öltözködik?

Figyelt kérdés

Ugy értem ha minden nap elegánsan jár,es nem feltétlen irodaban dolgozik.

Az elegans ruhai nem a kinaibol vannak,hanem igenyesebb helyekről.

Kell e a nőknek elegánsan lenni? Van e ilyen elvárás?

Most egy nő csoportosan vagy csajos stílusban is ugyanolyan szemelyiseg,az alakja se valtozik azzal h felvesz egy elegans ruhát,ugyanannyi kiló.

Ferfiaknal os ha mondjuk valakinek a parja felvesz trendi ruhakat,otthon meg munkasruha vagy melegito attól meg ugyanaza a pasi attól a baratnoje ugyanugy szereti.

Elegans stiluson ertem azt h monokrom szinek,letisztult formak,egyszerű vonalvezetes,inkább ekszerekkel kiegeszitokkel dobjak fel. Bőrcipo,bőröv,bluz,ceruzaszoknya kendo a nyakba ilyesmi.

Az a gondom ezekkel h mind najlon azt meg ruhellem,nem.is értem hogy birjak ezek a nők ezt az anyagot egész nap magukon.

2019. nov. 1. 00:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Igen, imádni való tud lenni, és magával ragadó. Ösztönző arra vonatkozóan, hogy pl.: én is foglalkozzak jobban önmagammal:).
2019. nov. 1. 00:38
 2/23 anonim ***** válasza:
23%

A "najlon" minden, csak nem elegáns. Az eleganciához a minőségi anyagok is hozzátartoznak.

És igen, nyilván elvárás, hogy ne MayoChix felirat legyen a mackónadrágja se.ggén 0-24ben.

2019. nov. 1. 05:54
 3/23 anonim ***** válasza:
43%
Most így ahogy fogalmazta, lelki szemeim előtt az angol királynő jelent meg. Nem, az öregasszonyos öltözködés nem nőies. Az hogy valaki szépen van e feloltozve meg nem azon múlik hogy a ruhája kínai vagy ilyen márka vagy olyan.
2019. nov. 1. 07:05
 4/23 anonim ***** válasza:

Valójában ez a stílusod vagy csak magadra akarod ezt erőltetni?

Kosztümből vannak pl. pamut ruhák is.

Egy egyberuha, ami kiemeli az alakodat is elegáns.

Egyébként nem attól leszel valaki, ha állandóan hivatali ruhát viselsz.

2019. nov. 1. 07:11
 5/23 anonim ***** válasza:
Szerintem azt feltèrekezi sugallja csak mintha tele lenne pénzzel..többer elkér töle az autoszerelö meg festö mint màsoktol, üzletekben dràgàbb kategoriabol ajànl neki az elado terméket, az egyszerübb emberek kinézik.
2019. nov. 1. 07:34
 6/23 anonim ***** válasza:
nem a ruha teszi. oltozhetsz te akarhogy, ha kozben az eroltetett.
2019. nov. 1. 10:46
 7/23 A kérdező kommentje:

Nekem nem kenyelmesek ezek a ruhak,mivek akarmelyiket probaltam mindben volt muszal vagy az anyaga nem volt rugalmas,a bluzok sem allnak jol Es a tegtavolabb vannak tolem,a harizsnyat is ruhelem mert az is total najlon. Pamut csajos cuccokat szeretem.

A gyapju kabat is dognehez és a nyakad kint van kapusznival meg hulyen néz ki. A magadsarku cipőben is feszengsz egész nap.

A monokrom szinek kvara sapasztanak!

Akkor mire jo ez az egész,ha mondjuk csinosan divatosan fel tudsz oltozkodni máshogy is?

Mire fel ez a nagy,elegancia divat,mikor alig varod h este otthon ledobd magadrol.

2019. nov. 1. 11:29
 8/23 anonim ***** válasza:
Nem értelek kérdező. Hol látsz te ilyen nagy elegancia divatot? Hány ilyen nő jön veled szemben az utcán? Öltözz úgy, hogy jól érezd magad és xard le, mit gondolnak mások. Erre magadtól nem jöttél rá?
2019. nov. 1. 11:32
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj ám használni a monokróm szót, ha nem tudod, mit jelent.

Az elegancia nem az öltözködésnél kezdődik, az belülről fakad. Te ne erőltesd, mert benned a szikrája sincs meg (igen, ezt a leírt 10 mondatodból állapítottam meg, mert meg lehet).

2019. nov. 1. 11:48
 10/23 A kérdező kommentje:

Belülről fakad?:D ezen jót rohogtem! Igen a penztarcadbol belulrol jön az elegancia2,ne farassz en most az oltozkidesrol beszeltem! Mutasd már Meg h troger ruhaban hogy leszel elegsns ha belülről fakad?! Aaaaa!

Akkor a nagy okos irja már le h milyen oltozkodes az elegancia vagy linkeljen be ide képeket!

2019. nov. 1. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!