Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a nő, akivel randiztok patkányokat tart?
Jelenleg 3 patkányom van.Zárt ketrecben vannak elhelyezve,rendszeresen takarítom,szóval nem büdösek.Szelídek,szobatiszták és trükköket is tudnak.Nappaliban szoktak szabadon mászkálni,játszani vagy csak simán a zsebembe bújnak.
Mennyire zavaró? Mit szólnátok?
Nincsenek szabadon,max.akkor ha kiengedem őket egy kicsit a szobában.Van benti kifutójuk is,mert ha olyan rokon jön vagy barát,aki nem bírja őket,akkor csak oda rakom őket vagy simán a ketrecbe,mert kíváncsiak is mennének ismerkedni.
Kimondottan tiszta állatok,csak az az alap szaguk van(kb.mint a hörcsögnek).Nem betegek,nem terjesztenek semmit.
Este szoktak mozgolódni,de nem a hálóban vannak,így nem zavarnak.
#1-es:Kettőt egy ismerősöm hozta nekem Oroszországból,képzelheted mekkorák :D (kb.mint a tenyerem + a farkuk,ami akkora, mint a testük). A másik mentett,ő valamivel kisebb.
Kíváncsi voltam a válaszokra,mert megismertem egy férfit és szerintem kezd kicsit komolyabb lenni a dolog,de eddig nem mondtam neki,hogy patkányaim vannak.A héten még találkozni fogok vele,majd akkor közlöm vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!