Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a nő, akivel randiztok patkányokat tart?

Figyelt kérdés

Jelenleg 3 patkányom van.Zárt ketrecben vannak elhelyezve,rendszeresen takarítom,szóval nem büdösek.Szelídek,szobatiszták és trükköket is tudnak.Nappaliban szoktak szabadon mászkálni,játszani vagy csak simán a zsebembe bújnak.

Mennyire zavaró? Mit szólnátok?

2019. okt. 29. 09:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is van kettő. Még az exemmel szereztük be őket. Az új páromat úgy tűnik, nem zavarja:D
2019. okt. 29. 11:00
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
Hát nekem volt hörcsög meg tengerimalac de nem tudtam megoldani, hogy ne lehessen őket érezni. Hiába a napi takarítás, pisilni, kakilni naponta többször szoktak és ugye nem rögtön szalad az ember kimosni mindent. Nekem minden igyekeztem ellenére is büdösitettek, legalábbis én éreztem, bár nem egy kibírhatatlan bűz volt de ha beléptem a lakásba éreztem. És zavart.
2019. okt. 29. 11:03
 13/24 A kérdező kommentje:

Nincsenek szabadon,max.akkor ha kiengedem őket egy kicsit a szobában.Van benti kifutójuk is,mert ha olyan rokon jön vagy barát,aki nem bírja őket,akkor csak oda rakom őket vagy simán a ketrecbe,mert kíváncsiak is mennének ismerkedni.

Kimondottan tiszta állatok,csak az az alap szaguk van(kb.mint a hörcsögnek).Nem betegek,nem terjesztenek semmit.

Este szoktak mozgolódni,de nem a hálóban vannak,így nem zavarnak.

#1-es:Kettőt egy ismerősöm hozta nekem Oroszországból,képzelheted mekkorák :D (kb.mint a tenyerem + a farkuk,ami akkora, mint a testük). A másik mentett,ő valamivel kisebb.

Kíváncsi voltam a válaszokra,mert megismertem egy férfit és szerintem kezd kicsit komolyabb lenni a dolog,de eddig nem mondtam neki,hogy patkányaim vannak.A héten még találkozni fogok vele,majd akkor közlöm vele.

2019. okt. 29. 11:08
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
Kinek mi! Nálunk a kertesházba elszapirodtak írtót kellett hívni mert a raktáramban mindent szétszedtek szétrágtak így minden kuka volt és fertőtlenítés. Háziállatnak tartani nem hiszem hogy megnyerő bárki számára is főleg ott ahol napi problémát okoznak de nyílván ha nálad nincs ilyen és szereted őket aki szeret velük együtt szeret!
2019. okt. 29. 11:10
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
Semmit, szeretem az állatokat.
2019. okt. 29. 11:34
 16/24 anonim ***** válasza:
26%
Ha Gabinak hívják és fest akkor nagyon zavarna.
2019. okt. 29. 12:21
 17/24 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem zavar, de az nem biztos, hogy őt sem fogja.
2019. okt. 29. 12:40
 18/24 anonim ***** válasza:
26%
Gabi népszerű errefelé. :-D
2019. okt. 29. 15:07
 19/24 anonim ***** válasza:
26%
Ki az a Gabi? 🤔
2019. okt. 29. 15:21
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Gabi akinek patkanyai vannak és fest.
2019. okt. 29. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!