Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy szűz lánnyal randiztok, mi az az idő, ami után már úgy érzitek, hogy nem nagyon akartok többet várni?
Figyelt kérdés
Két héten belül betöltöm a húszat, de még soha nem volt barátom, csókolózni sem csókolóztam senkivel, eddig nem volt olyan érzésem, hogy ezzel a sráccal szeretnék elmenni bármeddig. Most viszont találkoztam valakivel, aki az első pillanattól fogva elvarázsolt, és habár még csak két randin vagyunk túl, úgy érezni, hogy ő lehet AZ a srác. Tudja, hogy vele voltam először randin, és azért ebből le kellett szűrnie, hogy még nem voltam senkivel. Nem érzem azt, hogy most azonnal le tudnék vele feküdni, de el tudom képzelni, hogy a jövőben neki adnám oda a szüzességemet. Viszont nem akarom azt sem, hogy úgy érezze, hogy nehezen kapható vagyok, hogy nem éri meg várni. Szóval nektek mennyi idő fér bele, meddig vagytok hajlandóak várni, és mikor mondjátok azt, hogy nem éri meg, inkább szakítotok?2019. szept. 21. 23:54
1/3 anonim válasza:
neki "adni" a szüzességed. Már itt kezdődnek a bajok a gyerekes gondolkodással. El kéne felejtened, hogy ez van, és úgy viselkedni mint egy normális felnőtt ember. Ha tetszik, kívánod, és minden klappol akkor feküdj le vele, ne stratégiázz, meg matekozz, meg görcsölj.
Egyébként 1-2 hónap, nem az oviban vagyunk, és felesleges húzni egymás idejét ha nem haladunk valami felnőtt kapcsolat felé (aminek a része a szex, és, akivel nem fantasztikus a szex azzal nem is tervezek komolyan hosszú távon).
29/F
2/3 anonim válasza:
1 hónap, onnantól csak időhúzás a dolog. Azt jelenti, hogy nem kellek a nőnek eléggé, vagy nincs meg a bizalom, akkor meg minek bohóckodni?
3/3 anonim válasza:
Velem 18 nap ismeretség alatt feküdt le egy szűz lány :D, na amúgy mi lett azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!