Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, miből veszitek észre hogy a pasi akivel randiztok még szűz?
Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 09:31
1/10 anonim válasza:
Villog a feje fölött egy tábla "szűz" felirattal. De ezt csak a nők látják.
2/10 anonim válasza:
Így van, ahogy az első írja, plusz még tartozik hozzá egy illat is, amit még dezodorral vagy parfümmel sem tudsz elnyomni.
3/10 anonim válasza:
A nézéséből,meg a járásából..természetesen..
4/10 anonim válasza:
Észre nem lehet venni maximum sejteni.
Bizonytalan,bátortalan, nem tudja, hogyan kezeljen szituációkat (kézfogás, csók).
Persze ezek a tulajdonságok azoknál is jelentkezhetnek akik nem szüzek, de nincs tapasztalatuk.
5/10 anonim válasza:
Abbol, hogy egy luzer es nem randizom vele :)
6/10 anonim válasza:
#5: ennek alapján inkább az lehet a lúzer, aki veled randizik :D
7/10 anonim válasza:
Nekem nem mindenki hiszi el, bár sok lány ismerősöm van, szóval nem lehet látni :D
8/10 anonim válasza:
Nekem az ilyen női megérzésem abszolút nem működik, semmit nem vagyok képes megsejteni. Ha lett volna dolgom szűz férfival (egy férfival jöttem össze, és nem direkt nem szüzet kerestem, mielőtt vki belekötne :D), akkor abból vettem volna észre, hogy azt mondja: "szűz vagyok".
9/10 anonim válasza:
Nekem elmondta őszintén a barátom, amikor kezdett komolyra fordulni a dolog, hogy még senkivel nem volt. Nagyon örültem, hogy megbízik bennem, de egyébként nem érdekelt a dolog, sem előnynek, sem hátránynak nem láttam.
10/10 anonim válasza:
Én eddig semmiből nem vettem észre, az első együttlétkor jött a meglepetés. Szerencsére van párom és nem kell ilyenekre pazarolni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!