Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden idősebb szűz pasi befordult és gátlásos?
Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 08:38
1/13 anonim válasza:
A seggüket szokták ujjazni állítólag.
2/13 anonim válasza:
szerintem igen, hiszen sok rossz élményük lehet, és azért a szívet/lelket ez nagyon megviseli...
3/13 anonim válasza:
Van benne valami, de az tuti, hogy sokkal gátlásosabbak, önbizalomhiányosabbak, lelkileg sérülékenyebbek és frusztráltabbak mint azok a férfiak akik sikeresebbek a nők terén, vagy lazábban vesznek fel dolgokat, mert valószínűleg a sok visszautasítás vagy "nem merés" olyan gátlásokat alakítanak ki bennük, amik megakadályozzák vagy nagyban hátráltatják azt, hogy nyitottak vagy bátrabbak legyenek, így saját rossz helyzetük miatt általában a másik nemet hibáztatják és/vagy beletörődnek a "sorsukba"....
4/13 anonim válasza:
Én 22 évesen veszítettem el és egyáltalán nem vagyok gátlásos, egy éve még szeretőm is volt a párom mellett.
5/13 anonim válasza:
4es a szerető tartása csak olaszországban presztizs kérdés, itt le fognak majd hurrogni :))) Am én is nagyon sokára vesztettem el a szüzességem, de utána rám szakadt a női társadalom, és (szinte egyik napról a másikra) gyakorlatilag válogathattam a kínálkozó lehetőségek közül..
6/13 anonim válasza:
# 5: Edzés + megjött a nyitottság? :)
7/13 anonim válasza:
Rám leginkább az önbizalom hiánya jellemző, ami leginkább a ronda külsőmnek, és a rossz tapasztalataimnak (megaláztatásők, árverések) tudható be. Emiatt igen, befordult és gátlásos vagyok.
Voltam már nyitott de akkor meg is sebeztek.
21/f
9/13 anonim válasza:
Én sokkal gátlásosabb és befelé fordulósabb voltam pár éve, mint most. Főleg a csúnya külsőmből eredt az a sok gátlás, de már elfogadtam olyannak magam, amilyen vagyok, és nem érdekel, ha nem tetszem senkinek. Ha 21 évet kibírtam barátnő nélkül, akkor a többi (legjobb esetben) 40 évet is sikerülni fog. Egyébként nem mondom azt, hogy soha nem lesz barátnőm, mert ki tudja, de nem sok esélyt látok rá.
10/13 anonim válasza:
Ha nem is mindenki, de nagyon sokan. Elég belegondolniuk, hogy nekik elérhetetlen az, ami másnak természetes. Ezzel nagyon nehéz együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!