Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, titeket zavarna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket zavarna, ha megtudnátok, hogy a lány, akivel randiztok, csak 2 hónapja lépett ki egy 4 éves kapcsolatból?

Figyelt kérdés
Adnátok esélyt neki?
2019. jún. 17. 11:06
 1/10 Béla. A Király. ***** válasza:
Jelenlegi kapcsolatom a párom 5 éves kapcsolatának lezárta után 4 hónappal kezdődött. Ez 3 éve volt.
2019. jún. 17. 11:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Zavarni ugyan zavarna, mert szerintem nem lehet 2 hónap alatt feldolgozni egy szakítást/válást 4 éves kapcsolat után.

De ez még nem kizáró ok, csak egy kicsit óvatosabbnak kell lenni. Majd az idő eldönti, hogy túl van-e már az exén vagy sem.

2019. jún. 17. 11:22
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Nem akarok rebound lenni, köszönöm szépen.
2019. jún. 17. 11:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem, még ha akkor sem, ha két hete lépett ki.

Ő lépett ki, mert már nagyon elege volt, nincs mit feldolgozni.

2019. jún. 17. 11:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Attól függ.

2 hónap azért elég hosszú idő és ha régóta lapos volt a kapcsolat, akkor bővel elég.

Amúgyis ha egy hét alatt 5-nél többször hozza fel az exét, akkor megmondanám, hogy ez még korai, ha láthatóan túl van rajta, akkor meg mindegy hogy 2 hónapja, vagy 2 éve szakított.

2019. jún. 17. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor (most már a férjemmel) ismerkedtünk, kb két - három héttel korábban zártam le a exemmel a kapcsolatot. Mivel már kb fél éve nem volt köztünk se szex se semmi más érzelmi dolog, külön mentünk szórakozni, külön vásároltunk magunknak kaját, tehát igazából lakótársak voltunk (alig volt két szó közöttünk) csak sajnos nem tudtam hirtelen kilépni, nem sok tartalékom volt, gyűjtenem kellett.

Egyszóval az, hogy ki melyik napon hányadikán szakít, szerintem nem jelent semmit. A valódi szakítás már korábban eljöhet, esetemben az exemet gyűlöltem az utolsó hónapokban, semmiféle érzelmi szál nem kötött hozzá.

2019. jún. 17. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Durván 1évig (de inkább kevesebb)voltam együtt az exemmel. Kirugtam,rá 2 hetére megvolt az első tali a párommal, szakitásom után 2-3 nappal kezdtünk beszélgetni. Azóta is együtt vagyunk,több mint 7 éve!

Sosem értettem, h miért ne lehetne esélyt adni,Tudod mi volt a kapcsolatukkal,tudod miért h lett vége?!

2019. jún. 17. 11:57
 8/10 anonim ***** válasza:
ha nem az exbarát nevét mondogatja az ágyban, akkor nem zavarna
2019. jún. 17. 13:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, mindenki kilépett valahonnan vagy nem is volt még kapcsolata. Van aki 1 hónap alatt feldolgozza és van aki 1 év alatt se. Nem kell az arcába mondani az illetőnek aztán kész.
2019. jún. 17. 14:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarna.

Még is mire várna? Nincs gyászidőszak egy szakításnál.

Ha fél év múlva ismer meg az ember valakit az sem garantált, hogy bármi hosszútávú kapcsolat lesz belőle az is véget érhet 1 hét alatt. Az esély mindig mindenre megvan.

Ki kell használni a lehetőségeket. Nem lehet tudni, hogy az ember mit halaszt el ha meg sem próbálja.

2019. jún. 17. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!