Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor randiztok ti is próbáljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor randiztok ti is próbáljátok minél rövidebbre zárni a small talkokat?

Figyelt kérdés

Az olyan small talkokat, mint mi a hobbid? milyen suliba jársz? mi a munkád? mi a terved?

Nem azért akarom rövidre zárni, mert ne lenne hobbim, ne lenne munkám és tervem, mivel mindhárom van, de erről beszélgetni több órán keresztül nekem egyrészt nem megy, másrészt nagyon unalmasnak tartom. Csak az a gond, hogy vannak akiket elijesztek azzal, ha mélyítem a beszélgetést. Nekem meg pont ez imponálna és azért is, mert ha már az elején teljesen őszinték vagyunk egymással és szimpatizálunk, akkor egy jó párkapcsolat vehetné kezdetét, ahol rendesen ismerjük egymást és elkerülhető lesz ez a rózsaszín köd, mert a marketing süketelések okozzák ezt a rózsaszín köd effektust. Persze szeretem azt, ha a jó a kedvem és jókat nevetünk, tehát nem az a célom, hogy állandóan komolykodjak, csak a vulgáris témákról beszélni és hallgatni szinte elálmosodom közbe.

2019. máj. 1. 11:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Ez evidens. Ki nem állhatom a kényszeres small talkot? Szóval, szerinted mi létünk értelme? 😂 31/F
2019. máj. 1. 11:21
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az ilyen beszélgetések általában small talkból indulnak, aztán elkanyarodunk a vallásokhoz, kvantumfizikához, történelemhez, autókhoz, utazáshoz, bármihez. Engem szinte minden téma érdekel és igénylem is, hogy a partner is mindenhez hozzá tudjon szólni, bár olyannal el se megyek randira, akiről lesüt, hogy gőze sincs ilyen dolgokról :D Szerintem vagy jobban válogasd meg, hogy kivel randizol, vagy lehet te vagy unalmas és nem tudod elterelni a beszélgetést ilyen irányokba.
2019. máj. 1. 11:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Akivel nem tudok a small talkon kívül másról beszélni, az a nő nem is érdekel. Ha elszalad nem gond, nem ilettunk össze
2019. máj. 1. 11:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy szükség van ezekre. Ugyanis az emberi kommunikáció, a bizalom kiépítése úgy működik, hogy végigjárjuk ezeket a lépcsőket. Ha csak átrohansz rajtuk, azzal azt kockáztatod, hogy a másik fél idő előtt véget vet neki.

Részletesebben, ha érdekel ennek a háttere: [link]

Amit small talkként emlegetsz, az ebben a kategorizálásban a cliché és a facts. Az már a beszélgetőpartnereken múlik, mennyi idő alatt sikerül ezen a két lépcsőn átlépni. Van első randi, ahol 5 perc, van, ahol egy óra, de van, ahol sosem történik meg.

2019. máj. 1. 11:27
 5/15 anonim ***** válasza:
54%

Elso.korben en azt ki nem allahatom ha a delikvens angol kifejezeseket hasznal ....

Masodsorban a sablonos es unalmas kerdeseket sem szeretem

2019. máj. 1. 11:32
 6/15 A kérdező kommentje:
#4 Na ez a gond, hogy van ez a bizalmi játék, hogy mindenki úgy áll az emberekhez, mintha egy potenciális gyilkos lenne, pedig ez nem egy helyes út. Szeretetteljesen kéne mindenkihez hozzáállni. Engem nem érdekel az, hogy mennyire bízok benne, hanem az érdekel, hogyha szimpatikus akkor beszélgessünk és azok alapján ismerjük meg egymást.
2019. máj. 1. 11:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor is ki kell derülni első körben, hogy kivel van dolgom. Mit szeret csinálni, milyen szokásai vannak, mivel foglalkozik. Ezek már annyi mindent elárulnak valakiről, hogy akkor már látom, érdemes-e egyáltalán folytatni az ismerkedést, meg hogy milyen témák érdekelhetik. Pl hiába, hogy tök jókat beszélgetünk, ha később derül ki, hogy szabadidejében állandóan videójátekozik, akkor azonnal “kuka”, mert nálam ez kizáró ok, nem egy nagy gyereket szeretnék párnak. Ahogy pl a cigi is kizáró ok, vagy ha mondjuk nem akar gyereket, nem szereti az állatokat, nem egyeznek a céljaink a jövőben. Ha ezeket nem beszéljük meg előre, akkor minek is folytassuk az ismerkedést? Sokkal rosszabb, ha később derül ki, hogy mennyi ilyen alap dologban nem egyezünk.

Amúgy nem arról van szó, hogy csak ezekről a témákról kéne beszélgetni. Ha valakivel csak ezekről tudsz, akkor nem is egymást keresitek. De legjobb, ha már az első vagy első két randin szó van róluk.

2019. máj. 1. 11:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem sikerült megértened a lényeget. Ez nem a hogyan kerüljük ki a potenciális gyilkosokat bizalmi játék, hanem pszichológiailag így épül ki egy kapcsolat. Ez az elmélet a "smalltalk" mögött.
2019. máj. 1. 12:02
 9/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Érdeklődni szeretnék, hogy

-a small talkot mivel helyettesíted? Esszét íratsz a beszélgetőpartnereddel, vagy kvantitatív tesztet kell kitöltenie?

-megítélésed szerint más szociális-kommunikációs területen is vannak lemaradásaid, vagy csak a különneműekkel szemben?

-mikor kezdeményeztél nővel legutóbb beszélgetést?

2019. máj. 1. 12:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy idegennel valahol szóba elegyedek lehet hogy teljesen kimaradnak az elején ezek a kérdések sőt valószínűleg a lakhelyem és az elérhetőségeim eleve tabuk. De ebben az esetben többnyire az illető nevét se jegyzem meg a célom csupán elütni az időt. Pl egy rendezvényen vagy utazáson.

Ha azért találkozom valakivel mert randizunk bizony fontosak ezek a kérdések. Még akkor is ha már ismerem az illetőt valamennyire. Ahogy előttem is írták ebből sok mindent le lehet szűrni. Emellett persze jó esetben hamar elkanyarodunk valamerre a beszélgetésben ami nem "alap téma". Ha már találkoztunk az illetővel a bizalom egy bizonyos foka eleve meg van. Ha idegen jobban ragaszkodok az ismerkedéshez.

Ha valaki azzal jön hogy minek ismerkedni mindenkibe bízzunk meg azt valószínűleg leépítem. Ez pont olyasmi amit jó ha azonnal megtudok.

Ha nőnek születtél volna nem így gondolkoznál. Nálunk tulajdonképpen minden férfi erősebb és jó tudni mire számíthatsz ha valamiért kettesben maradtok. Ugyanis ha mégis potenciális erőszaktevő gyilkos vagy csak kiveri két fogam akkor én leszek a hibás mert milyen hlye az aki kettesben marad egy idegen férfival meg biztos nem jeleztem (vagy nem időben) hogy nem akarom esetleg már felhúztam ami persze szintén az én hibám úgyhogy igazán nincs jogom felháborodni.

Amíg nincs félni valód a másiktól könnyű ilyenekkel dobálózni.

2019. máj. 1. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!