Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor randiztok ti is próbáljátok minél rövidebbre zárni a small talkokat?
Az olyan small talkokat, mint mi a hobbid? milyen suliba jársz? mi a munkád? mi a terved?
Nem azért akarom rövidre zárni, mert ne lenne hobbim, ne lenne munkám és tervem, mivel mindhárom van, de erről beszélgetni több órán keresztül nekem egyrészt nem megy, másrészt nagyon unalmasnak tartom. Csak az a gond, hogy vannak akiket elijesztek azzal, ha mélyítem a beszélgetést. Nekem meg pont ez imponálna és azért is, mert ha már az elején teljesen őszinték vagyunk egymással és szimpatizálunk, akkor egy jó párkapcsolat vehetné kezdetét, ahol rendesen ismerjük egymást és elkerülhető lesz ez a rózsaszín köd, mert a marketing süketelések okozzák ezt a rózsaszín köd effektust. Persze szeretem azt, ha a jó a kedvem és jókat nevetünk, tehát nem az a célom, hogy állandóan komolykodjak, csak a vulgáris témákról beszélni és hallgatni szinte elálmosodom közbe.
#10 Ha valaki azzal jön hogy minek ismerkedni mindenkibe bízzunk meg azt valószínűleg leépítem. Ez pont olyasmi amit jó ha azonnal megtudok.
Pontosan. Az ilyennek biztos vagy van valami rejtegetnivalója, vagy valamit szégyell elmondani magáról. Aki büszke a munkájára, hobbijaira, életére, az szívesen beszél is róla.
Ertem, antiszocialais vagy, es ezt akarod profeta modjara terjeszteni, hogy mindenki igy alljon hozza a dolgokhoz, mert teged zavar, meg untat. Nem neked talaltak ki az ismerkedest, valoszinuleg ezert is keresel irrelevans kapaszkodokat. Valojaban nem csak a te dolgaidat szegyenled, hanem a masik dolgai sem erdekelnek.
Igen hasznos lenne, ha a randi elott jelezned ezeket. Kevesebb ember idejet rabolnad, akik ismerkedni akarnak a masikkal.
43F
Nokent en utalom a sablon kerdeseket
Hogy miert ?
Mert ezek amugyis ki fognak derulni mert a beszelgetesbe ohatatlanul is elfecsegi az illeto
Nekem spec tobbet mond a hangsuly a mimika a hangmagassag, a metakommunikacio mint maga a tenyek kozlese.
Ismerkedni nem ugy ismerkedek h ez egy cel hanem egy kellemes mellekhatasa a beszelgetesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!