Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen számotokra a tökéletes, ideális férfi? Minél részletesebb választ írtok, annál jobb.
Magas, szálkás, sármos, és átlagnál jobban kereső, kedves/korrekt/magabiztos(ezt sok buta a bunkó szoval fejezi ki)
Ilyen a tökéletes FÉRFI!
N26
1&5 cm,75 kg,sportoljon rendszeresen,enyhen szalkas izomzat, Ne legyen rajta felesleg. 25 ev alatt, szereti,ha iranyitom, szeret eljarni vrlem helyekre,szereti a szexet, ne levyen okoskodo,max annyit beszeljen ,mint en. Hana divatos felfeleallo vagy rovid. Farmer cicanaci bejon.
N/36
Nekem a tökéletes férfi attól az, hkgy vannak hibái, de azokat bevallja, elfogadja... Őszinte, de nem bunkó. Lehet vele vitázni, és nem sértődik meg, ha igazam van. Hajlandó segíteni a házimunkában, és engedi, hogy támogassam a hivatásában. Rendelkezik általános műveltséggel. Képes szenvedélyesen és gyengéden is szexelni, figyel rám. Nem zár ki az életéből, meg tudjuk beszélni s gondjainkat sárdobálás nélkül. Beszél az érzelmeiről, és nem zavarja, ha én is beszélek a sajátjaimról. Van hobbija, vannak céljai, szeretne családot, ami mellett kitart. Nem nézi le az én hivatásomat. Fogékony az új dolgokra, de vannak határai. Lehet vele csendben lenni, úgy, hogy nem kínos és lehet vele szórakozni. Tudunk együtt új helyeket megismerni, túrázni, színházba, moziba járni...
Külsőre tulajdonképpen mindegy, bár a nagyon magas, izmos férfiak nem annyira játszanak. Legyen ápolt, ez fontos, de más nem.
Humoros, okos, védelmező típus, kiáll az igazáért, magáért, a családjáért. Agilis, jó vitapartner, udvarias, segítőkész. Külsőre sötét haj, középmagas, apustest, szőrös, ápolt. Ez az ideálom.
A valóság ettől természetesen eltérhet.
-Határozott, egészséges önbizalma és tervei vannak ( ezt nevezik itt az irigy férfiak bunkónak)
-Szereti a gyerekeket, házasságpárti, egy napon ő is szeretne családot alapítani
-Őszinte, szavahihető, meg tudok benne bízni bármilyen helyzetben
-Jól kommunikál, elmondja, ha gondja van és kompromisszumképes
-Nem hímsoviniszta,nincsenek radikális politikai nézetei
-Motivált a munkájában és fejlődni akar
-Van hobbija, nem akar 0-24-ben összeragadni velem (a hobbija lehetőleg valami olyan legyen, amihez hozzá tudok én is bökni)
-Szereti a szexet és gyakran igényli is
-Hűséges
-Diplomás, vagy egyetemista egy valóbam hasznos, reál szakon
-Külsőre: 175+ cm magas, sötét hajú, karakteres arcú (nem kell szépfiús pofi), ápolt, jóillatú, elegánsabban öltözködik. Alkatra nem igazán fontos, hogy sportos/vékony/husi, de szeressen azért kimozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!