Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok! Milyen az ideális férfi akit kerestek?
Kedves, jól érzem magam vele, jól elvagyunk együtt. Szereti, ha hozzábújok (persze nem állandóan :D). Nem foglalkozik más lányokkal (úgy értem, hogy nem flörtöl, a női barátok nem zavarnak), hűséges, megbízható, lehet rá számítani. Velem képzeli el a jövőt, vannak tervei, céljai. Mindent lehessen vele megbeszélni, tudjak megnyílni előtte, és ő is előttem. Ne legyen karót nyelt, lehessen vele szórakozni, együtt nevetni. Ne legyen nagyképű, lenéző másokkal szemben.
27N
Normàlis külselyű,àpolt,belsőre:őszinte,hűséges,hatàrozott,ne legyen félénk.
23/l
Nekem fontos az is, hogy szeressen programokat csinálni, és magától is szervezzen, ne csak akkor jöjjön, ha én kitalálom.
És ne csak buli meg ivás legyen nála a program, ha szeret utazni (de úgy tényleg sokat, akár spontán), az nagyon nagy előny. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!