Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan nő, aki meg tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki meg tudja érteni, el tudja fogadni egy nem "ideális életű" férfi helyzetét?

Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én el tudtam volna fogadni egy meglehetősen zűrös pasit, de végül beválasztott egy pénzéhes ribit.... :(
2014. okt. 13. 14:22
 2/10 anonim ***** válasza:
milyen az a nem ideális helyzetű férfi?
 3/10 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Csóró csávó senkinek nem ell, legfeljebb olyanoknak mint gazdag nő akinek kell egy "farok" de amúgy utálja, vagy olyan nők akiket amúgy sem érdekel semmi a földi életben, csak úgy vannak.
2014. okt. 13. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy nem ideális életű?

Ha azt érted alatta, hogy pl ápolnia kell az egyik családtagját vagy nincs jó fizetése és lakása 28 évesen, akkor igen.

Ha azt, hogy szeretne egy állandó társat plusz mellette még 5 szeretőt, azt nem.

2014. okt. 13. 14:27
 6/10 Shai-Hulud ***** válasza:
71%

"Ha azt, hogy szeretne egy állandó társat plusz mellette még 5 szeretőt, azt nem."

Na tessék, a legkisebb nehézségtől már hátat fordítasz. :-DDD

2014. okt. 13. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Az én párom nem ideális életű. Mindig elveszik otthon a fizuját(mert kell a számlákra), messze lakik, még gőzerővel tanul, nem is egy görög félisten... De elfogadom. Sőt, szeretem. 9 hónapja. Meh

21/L

2014. okt. 13. 14:46
 8/10 anonim ***** válasza:
6-os, legyen olyan párod, akiért mindent megteszel (hűséges is vagy), ő meg fűvel-fával megcsal, ha te ezt szeretnéd. Igazi NŐ nem áll ilyennél sorba.
2014. okt. 13. 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért nem ártana tudni mit értesz "nem ideális életű" pasi alatt, egészségügyileg, külsőleg, anyagilag, munkaügyileg, családban?

Van amit tolerálok pl munkanélküliség ha látom, hogy keres és megtesz mindent hogy találjon, de van pl olyan dolog mondjuk lelki betegség, önsajnáltatás, ami akár az illető hibája akár nem nálam nem tolerálható.

2014. okt. 13. 15:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Mivel az emberek döntő többségének nem ideális az élete, így logikus, hogy a döntő többség el tudja ezt fogadni.

De tényleg nem mindegy, miről van szó. A páromnak volt mindenféle nyűgje, amikor randiztunk, se munkája, se pénze nem volt, volt amikor nála voltunk, vittem egy üveg bort meg egy 30 dekás milkát, nála nem volt semmi. A bort megittuk, a csoki ottmaradt... utólag derült ki, hogy utána két napig az volt minden kajája.

De emellett is férfias volt, nem rinyált, nagyokat sétáltunk, gyönyörű bókokat kaptam tőle, és fergetegeseket szexeltünk. Teljesen jó.

Azóta meg talált állást és összekapta magát, most még jobb :)

2014. okt. 13. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!