Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális férfi?
Nincs olyan hogy te majd vonzalmat keltesz, ez ilyen fos puás szöveg.
Nem tudod befolyásolni hogy egy nő vonzalmat érez e irántad vagy nem.
a fenét
utálnám ha beleszeretek egy pasiba erre kiderül h csak a csajozás része volt és túlkép teljesen másvalaki
ezen gondolkodj el h megéri e !
Van benne valami,de ha a valódi önmagamat mutatom,az életben nem lesz barátnőm.:S Tulajdonképpen mindenki szerepet játszik valamilyen szinten,mikor igyekszik a legjobbnak mutatni magát. Na,ez sem sokban különbözik.
Kiváncsi lennék,hogy hány csendes férfi talált magának barátnőt ún. "szerepjátszás" nélkül.
Na én is pont ilyen vagyok, csak lányban. De én már belefáradtam abba, hogy mindenkinek megfeleljek. Leszek önmagam és vagy bejön vagy nem.
Szerintem tedd te is ezt.
"Van benne valami,de ha a valódi önmagamat mutatom,az életben nem lesz barátnőm.:S Tulajdonképpen mindenki szerepet játszik valamilyen szinten,mikor igyekszik a legjobbnak mutatni magát. "
Latom felismerted a problema megoldasat. A lanyok is jatszadoznak, tudod a smink, photoshop, elonyosen beallitott kepek a neten, magassarku, elonyos ruhak es meg sorolhatnam, egy egesz iparag epult erre a csalasra. Sajnos nekunk ferfiaknak is fel kell venni a kesztyut es a legjobbat kell mutatni, azt amit latni szeretnenek. Persze mindezt akkor ha minden aron fel akarod adni a szabadsagodat es a boldogsagodat egy onzo es egoista atlagos magyar no tarsasagaban. VAGY valaszthatsz es szabad leszel, a sajat utadat jarod es leszarod a sok ribit (keress ra, hogy: MGTOW). A dontes nem konnyu, sokan le fognak szavazni, feljelentik a valaszom, mert alapigazsag, ezert idoben dontened kell.
Cáfoljuk meg az egyes hülyeségét egy egyszerű példával, aminek semmi köze nincs a puságokhoz.
Tegyük fel, hogy interakcióba kerülsz egy nővel, azaz beszélgettek. A beszélgetés során lehetőséged van különféle témákat feldobni. Ha elkezdesz nyavalyogni, hogy milyen rossz az életed, azzal mínusz pontot szerzel a nőnél. Ha elmeséled neki valami sikeredet, vagy célodat, azzal plusz pontot szerzel.
Ez nem azt jelenti, hogy ha agyontömjénezed magad, akkor automatikusan beléd fog zúgni mindenki (sőt!), de hogy ne lehetne befolyásolni semmit, az erős túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!