Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti randiztok egyszerre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti randiztok egyszerre több emberrel?

Figyelt kérdés

Lányokhoz és fiúkhoz egyaránt szól a kérdésem: Ti amikor online társkeresőztök, akkor simán lebeszéltek egyszerre akár több randit is különböző személyekkel, vagy egyszerre mindig csak egy emberrel ismerkedtek (s ha úgy alakul randiztok)? Ha esetleg több emberrel randiztok egyszerre, nem tartotok attól, hogy a másik fél is ugyanígy csinálja? Nem nehezebb így párt találni, hiszen lehet Neked pont "A" a legszimpibb, és ezért "B" -vel már mondjuk nem találkozol, de "A" -nak még van randija lebeszélve "C" -vel és el is megy rá, mert nem nyerted el a tetszését...tehát nem rossz ez a "bizonytalanság", hogy vajon hányadik vagy a randi-láncon? Kíváncsi vagyok. Léci írjatok nemet és életkort, ha kérhetem.

Én egyszerre csak egy lánnyal szoktam randizni, nekem furcsa lenne többel egyszerre...29 éves vagyok.

Előre is köszi Mindenkinek!

2019. ápr. 30. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Volt, hogy többekkel randiztam. Persze, ha volt egy nagyon esélyes figura, akkor felfüggesztettem a többit. Most úgy voltam legutóbb, hogy egyikukkel nagyon jól kijottem, online először. És utána 3 hétig csak vele beszélgettem. És hát azóta is ( másfél éve) csak vele. .
2019. ápr. 30. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én nem tudok és nem is akarok egyszerre több emberrel ismerkedni. Persze tudom, ha randizom egy lánnyal, akkor neki szinte biztosan van több másik férfi a képben, és sokszor ők kerülnek ki "győztesen", de ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni...
2019. ápr. 30. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetek egyszerre több emberrel, de randizni nem randizok többel egyszerre.
2019. ápr. 30. 18:55
 4/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
83%

Nem szoktam sem társkeresőzni, sem online ismerkedni. Viszont amikor valakivel alakul valami, szigorúan csak vele találkozok, egyedül vele tartom komolyabban a kapcsolatot. Eddig mindig ezt a stratégiát választottam, mert ezt tartottam korrektnek, ám lehet, hogy változtatnom kéne rajta, s egyszerre több vasat kéne tartanom a tűzben.

Utóbbinak egyelőre papíron kizárólag az előnyeit látom, ugyanis ha egyidőben egyszerre több nővel tartja a kontaktot az ember, akkor fel tud állítani egy sorrendet közöttük, tud az ember egymáshoz viszonyítani, hogy melyikkel érdemesebb folytatni, melyikkel nem, illetve több oldalról érik az embert élmények, tapasztalatok, ingerek.

Ez nem a minőség kontra mennyiségről szól, mielőtt valaki betámadna, ugyanis ha hónapokig egyetlen valakire koncentrálunk, akkor sincs semmi biztosíték rá, hogy azzal a valakivel össze is fog jönni bármi. Ergo bukik a minőség relevanciája.

2019. ápr. 30. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár soha nem szoktam online ismerkedni, de nem randizom egyszerre több emberrel. Ha valakivel elmegyek egyáltalán randizni az már azt jelenti, hogy komoly szándékaim vannak vele. És ha valaki már ennyire közel áll hozzám és megfogott annyira, hogy randi legyen a dologból akkor nem is érdekel más, tehát tök felesleges lenne mással randizni.
2019. ápr. 30. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert akivel randizok előbb igyekszem megismerni nem randik keretében.
2019. ápr. 30. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked pont “A” a legszimpibb, de “A” a randitokat követōen másokkal találkozik, mert nem nyerted el a tetszésèt, akkor ebben mégis hol a fenében van a bizonytalanság????? Legalábbis egyenesen közli veled, hogy nem szeretne veled második randit, akkor az elég világos, nincs mit bizonytalankodni ezen, inkább tovább lépni.

Randizhat több személlyel az ember úgy, hogy több randi nem jön össze ezèrt azokat lezárja és máshol próbálkozik. Ha az elsō párjelölttel összejönne a kapcsolat, akkor nem lenne szükség több randira, ellenkezō esetben akinek nem sikerült az az 1, akkor mégis mit vársz? Ha nem nyerted el a tetszését, akkor mégis mit csinálna, miért is ne találkozzon másokkal ezesetben?

2019. ápr. 30. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki több emberrel randizik, akkor nem törvényszerū, hogy C-t válassza helyetted, az is megtörténhet, hogy te tetszel neki, ez esetben C szorul háttérbe és téged választ.

Ugyanígy az sem törvényszerū, hogy neked tetszik az adott személy “A”, te is találkozhatsz ez esetben B-vel.

Úgy hangzik a leírásod, mintha önbizalomhiányos lennél és attól félsz, hogy biztos bárki eldobna más férfi miatt. Pedig honnan is tudhatnád, hogy èpp nem más férfiakat dobnak el érted?

2019. ápr. 30. 21:14
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi Mindenkinek!

Valóban nincs bizonytalanság (átgondoltam), ha valaki egy randi után nem akar többet találkozni és ezt megmondja...innentől már tudja az ember és ennyi...

2019. máj. 1. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!