Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha az első randin a férfi apropózna, hogy az anyukája milyen jól főz, és reméli hogy ti is ugyanilyen pozitív tulajdonsággal rendelkeztek, mit mondanátok neki?
Sztem, ha vki tud főzni, az pozitív tulajdonság, ha nő az illető, ha férfi.
Férfiak között dolgozom, ha tudnátok milyen finom kajákat tudnak röttyinteni a szolgálati idő alatt... :D
És vegyes korosztály, 20-60-ig, de ma már tényleg nem nemhez kötött, felesleges a berzengetés, h menjen mama hotelezni, meg hasonló...
"Ha a mama olyan jól főz, nekem nem is kell, főzhet rám is." :-D
Ezek után valószínűleg az úriember nem akarna többé találkozni velem. :-)
Megfőzök magamra, de nem leszek sem pótmamája sem szakácsnője, sem egyéb cselédje egy férfinak.
Azt mondanám, ez nem jó tulajdonság, ez egy készség, amiben persze én is remélem, hogy ő felér. Elvégre az ő anyukája.
Nekem szakács az egyik felmenőm, és sose lennék annyira primití, hogy ezt a oészséget a másiktól reméljem, mintsem h én adjam meg... Ez milyen... butaság már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!