Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok elutasítás után hogyan maradjak továbbra is pozitív és merjek ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sok elutasítás után hogyan maradjak továbbra is pozitív és merjek ismerkedni? Most ismét megtetszett egy nagyon szép nő, viszont a sok elutasítás miatt már nem merek egyáltalán ismerkedni. Minden este elhatározom, hogy jó, akkor holnap, és mindig csak tolódik a fentebb említett okok miatt.2019. júl. 19. 20:48
1/6 anonim válasza:
Játszd el a tükör előtt, mit fogsz mondani. Este lefekvés előtt néz motivációs videókat. Mondogasd magadnak, hogy "jó pasi vagyok", "helyes fiú vagyok", "rendes srác vagyok" meg ilyenek.
2/6 anonim válasza:
Ami volt elmúlt, engedd el. Majd lesz csajod, nem kell erőltetni, mert ha látják hogy szükséged van rájuk, akkor menekülnek.
3/6 anonim válasza:
Valtoztass a kulsodon utana csajozzal.
5/6 anonim válasza:
Érezd magad méltónak, hogy legyen egy párkapcsolatod. Nem vagy kevesebb senkinél, csak még nem találtad meg az igazit, akivel kölcsönösen egymásnak az igazi lettetek volna.
6/6 anonim válasza:
Kevés csalodás fog érni ha azok közül választasz akik téged választottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!