Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha az első randin a férfi apropózna, hogy az anyukája milyen jól főz, és reméli hogy ti is ugyanilyen pozitív tulajdonsággal rendelkeztek, mit mondanátok neki?
"Szerintem jobb lenne, ha inkább édesanyáddal maradnál, úgyse érek fel hozzá."
A randi hamar félbeszakadna, és letörölném mindenhonnan.
Hogy remélem, ő meg olyan jól főz, mint az én anyukám.
Mikor fogják fel, hogy az anya-gyerek kapcsolat egy nemtől függetlenül gondoskodó kapcsolat, nem pedig egy párkapcsolat szex nélkül? Nem lehet ennyire heteronormatív a világ, hogy az anya-fia ugyanaz, mint a férfi-nő, csak mert van egy pénisz és egy vagina.
Plusz kóstolót is hozhat amire meghívom egy séf ismerősöm, majd kiderül mennyire jó szakácsnő a mama
A valóságban pedig a mama kosztját valami ehetetlen zsíros szar.
Azt, hogy nem terveztem, hogy örökbefogadlak.
Főzzön magára. Munka mellett nincs szükségem arra, hogy pót anyja legyek egy életképtelen majomnak. Mossak, főzzek, takarítsak rá. És persze ugyanúgy dolgozzak is.
Nem, köszi. Maradj anyukáddal.
Semmit. Én még jobban főzök. :)
De, én már nem 20-30 éves korosztály vagyok, azért az hozzá kell tennem...
Még hozzátenném a válaszhoz, hogy: Jó dagadt leszel szívem, mindenhol zabálni fogsz. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!